x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Accidente la TV, in direct

Accidente la TV, in direct

01 Apr 2004   •   00:00

Cateva personalitati au patit-o la tv, in direct. Emil Boc a facut „Poc!" in emisiunea lui Gheorghe, iar Teo Trandafir a ajuns la spital, dupa ce a pus mana pe tarantule. Aceste accidente de la locul de munca au adus audienta emisiunilor cu pricina.

Boc a cazut de la patru metri

Data de 13 noiembrie 2003 a fost cu ghinion pentru deputatul PD Emil Boc, care a cazut de pe platforma inalta de patru metri, din studioul lui Andrei Gheorghe (Antena 1). Boc s-a lovit la cap, dar s-a ales si cu o contuzie la soldul stang. Cu toate ca nu se simtea in apele lui, politicianul a rezistat cu stoicism in scaun, pana la sfarsitul emisiunii. Abia dupa aceea a fost dus la Spitalul Municipal.

Si-a luxat mana dupa ce a calarit un taur mecanic

Pe locul doi in acest top se claseaza Catalin Crisan, invitatul lui Cabral in emisiunea „Un barbat adevarat" (Acasa TV). Una dintre probe le-a cam dat batai de cap participantilor, caci nu e de colo sa te tii in sa pe un taur mecanic. Crisan s-a ales, dupa acest numar, cu mana luxata, dar a continuat si el show-ul.

Balan a „plonjat" in piscina

Cat o priveste pe Andreea Balan, ea a intrat la apa, in emisiunea „Competitia", prezentata in 2001 de Dan Negru, la Antena 1. In urma unui dialog deloc prietenos dintre ea si galagioasa Elena Carstea, micuta Balana a plonjat in piscina, evident, cu „ajutorul" adversarei sale. Andreea a tras o raceala zdravana, dupa aceasta baita neprogramata.

Teo Teo are alergie la tarantule

Teo Trandafir n-a avut stare saptamana trecuta si a adus la emisiunea „Teo si Andi"(PRO TV) tarantule si serpi. Mare iubitoare de paienjeni, Teo si-a ornat corpul cu cinci tarantule, spre disperarea colegului ei, Andi Moisescu, care s-a tinut la distanta. Din cauza alergiei la ciufulitii paienjeni, vedeta a ajuns la spital.
Simona Ecovoiu

×
Subiecte în articol: antimonden