x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bodyguard-ul modelului Miranda Kerr, înjunghiat în față de un individ care a pătruns în locuința australiencei

Bodyguard-ul modelului Miranda Kerr, înjunghiat în față de un individ care a pătruns în locuința australiencei

15 Oct 2016   •   12:48
Bodyguard-ul modelului Miranda Kerr, înjunghiat în față de un individ care a pătruns în locuința australiencei

Un individ care a pătruns prin efracţie în casa din Malibu (California) a top modelului australian Miranda Kerr a fost împuşcat, iar un agent de pază a fost înjunghiat, a informat poliţia din Los Angeles presei locale, citată sâmbătă de AFP.

Departamentului şerifului comitatului din Los Angeles a descris faptele survenite vineri dimineaţa, într-un moment în care nu se afla nimeni la reşedinţă, fără a preciza numele proprietarului.

Dar mass-media au determinat că vila în chestiune este proprietatea top modelului australian Miranda Kerr, în vârsta de 33 de ani. Kerr s-a căsătorit cu actorul Orlando Bloom în 2010, cu care are un copil, însă cei doi au divorţat după trei ani.

Adjuncţii şerifului comitatului Los Angeles au declarat că au primit un apel de urgenţă şi s-au deplasat imediat la vila din Malibu unde au descoperit că agentul de pază a fost implicat într-un incident armat cu un individ care pătrunsese prin efracţie în reşedinţă.

Individul l-a înjunghiat pe paznic în ochi, iar acesta a tras asupra lui. Cei doi bărbaţi au fost spitalizaţi iar viaţa lor nu se află în pericol.

Potrivit site-ului TMZ.com dedicat vieţii celebrităţilor, individul a sărit peste bariera care delimita proprietatea, iar agentul de pază a tras asupra lui de mai multe ori.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Miranda Kerr