x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cei 10 concurenţi de la TCDU ne-au dezvăluit care sunt plăcerile lor “vinovate”. Fetele - cu mâncarea, băieţii - cu jocurile pe calculator

Cei 10 concurenţi de la TCDU ne-au dezvăluit care sunt plăcerile lor “vinovate”. Fetele - cu mâncarea, băieţii - cu jocurile pe calculator

21 Feb 2017   •   00:10
Cei 10 concurenţi de la TCDU ne-au dezvăluit care sunt plăcerile lor “vinovate”. Fetele - cu mâncarea, băieţii - cu jocurile pe calculator

Cei zece artiști-concurenți ai emisiunii "Te cunosc de undeva!", Sore, Ruby, Biu Marquetti, Bianca Sârbu, Anda Adam, Alex Vasi­lache, Daniel Max Dragomir, “Cuza”- solistul trupei “Noaptea Târziu”, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, au mici plăceri cărora nu le pot rezista nicicum.

 

 “Plăcerea mea vinovată sunt cartofii prăjiți. Efectiv, nu mă pot abține să iau unul, atunci când cineva mănâncă în fața mea”, spune Sore. În schimb, Liviu Vârciu nu poate renunța la PlayStation. “Am rămas un copil... Îmi pla­ce să mă joc la PlayStation. Dacă mă lași, pot sta oricât. Cel mai mult, m-am jucat 48 de ore, neîntrerupt”, spune acesta.

La rândul său, Andrei Ștefă­nescu, alături de care Liviu va cânta în duet în acest sezon, nu rezistă în fața unei porții de mâncare bună: “Am pofte de parcă eu sunt gravida în casă (n.r. iubita lui, Antonia, e însărcinată în luna a opta). Mănânc de toate: ciorbe de perișoare, fripturi, prăjituri făcute în casă”.

Ruby nu rezistă în fața unei “porții de cartofi pră­jiți, cu brânză rasă și șnițe­le”, în timp ce Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, nu poate renunța la prăjituri și ciocolată. Și nici la... propria motocicletă. De ce? “Poate nu atât pentru adrenalină și viteză, cât pentru senzația de libertate pe care ți-o dă”, explică el.

Salata de boeuf făcută de mine e plăcerea mea vinova­tă. Aș mânca-o oricând, la orice oră. Și înghețata de va­nilie. Dacă ar fi să aleg între cele două, aș alege salata de boeuf cu topping de înghe­țată de vanilie. Dar nu cred că ar fi o combinație ferici­tă”, spune Daniel Max Dragomir. La rândul ei, Biu Marquetti nu rezistă în fața unei bucăți de ciocolată amăruie. “Îmi e foarte greu să renunț la ciocolata amăruie, atunci când încerc să țin o cură de detoxifiere”, spune artista originară din Cuba.

“Legat de plăcerile «vi­novate», îmi doresc un bărbat de 45 de ani, cu băr­biță, cămașă albă și care să iubească copiii (râde). Dar ăsta e un vis vinovat. Plăce­rea vinovată ține de shop­ping... cu hăinuțe, cârpițe, un fel de oră la psiholog”, spune Bianca Sârbu, actriță la Teatrul “Constantin Tăna­se” din Capitală. În schimb, “Cuza”, mezinul noii echi­pe de concurenți de la “Te cunosc de undeva!”, este un mare iubitor al jocu­lui FIFA. “Îmi place foarte mult să joc FIFA. Când prind o pauză, bag un meci”, spune solistul trupei Noaptea Târziu. Anda Adam spune că se poate abţine de la orice: “Nu am plăceri «vinovate», mănânc ce îmi place, când am chef, dar puțin... nu fac exces”.

×
Subiecte în articol: te cunosc de undeva tcdu