x close

Destăinuirea singurului model XXL din România: „Eu nu mai pot, eu am nevoie de un bărbat! ”

0
17 Mar 2017 - 19:23
Destăinuirea singurului model XXL din România: „Eu nu mai pot, eu am nevoie de un bărbat! ”
Vezi galeria foto


Are 120 de kilograme, dar nu este deranjată deloc de acest aspect. Diana Secară, singurul manechin plus size din România este mândră de aspectul său fizic: “Mie îmi place să mi se spună că sunt o femeie grasă!”, îi va povesti Diana Oanei, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, difuzată mâine seară, de la 22:00, la Antena Stars.

Cu un tonus de invidiat, Diana va vorbi mâine despre decizia de a face modelling: “M-am hotărât într-o zi că nu mai vreau să fiu doar grasă, vreau să fiu grasa aia faină! Cred că fetele plinuţe trebuie să aibă o femeie care să le reprezinte!”, va declara Diana, care, la doar 26 de ani se poate lăuda cu o carieră internaţională în acest domeniu.

Nonconformistă şi sigură pe ea, Diana şi-a cunoscut soţul pe un site de socializare: “Ne-am mutat împreună după o simplă cafea. El trăia în Spania, dar pe jumătate este român. După două luni de vorbit doar pe net, m-am dus la el, pentru că aveam un proiect în apropiere. Apoi, când m-am văzut singură întoarsă în Germania, cu un ditamai pepenele verde în faţa blocului, mi-am zis << Eu nu mai pot, eu am nevoie de un bărbat! >> şi l-am sunat şi i-am zis << Nu te muţi în Germania? ”. Practic, mi-am luat bărbat ca să îmi care pepenele!”, glumeşte Diana.

Cum a decurs relaţia lor, după ce s-au mutat împreună fără a şti mai nimic unul despre celălalt, cum arată o zi din viaţa lor, dar şi câteva sfaturi despre cum ar trebui să se îmbrace sau să mănânce o femeie cu kilograme în plus, Diana va vorbi sâmbăta aceasta, de la ora 22:00, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Citeşte mai multe despre:   Diana Secară

 

Ştiri din .ro















PUBLICITATE
 



Afisari: 1303


Mai multe titluri din categorie

Calcan gătit „pescărește” (rețetă de la Marea Neagră)

Calcan gătit „pescărește” (rețetă de la Marea Neagră)
Povești de vilegiatură și rețete de la malul mării, iată o ofertă irezistibilă pentru acest mijloc de Cireșar, căci cine n-ar vrea să fie, preț de-o masă de pește, pe-o terasă unde bate briza marină, să...

Tăiței cu varză (rețeta lui Radu Anton Roman)

Tăiței cu varză (rețeta lui Radu Anton Roman)
Tăiței cu varză este o mâncare tradițional românească, de pe vremea bunicilor, simplă de realizat și extrem de gustoasă. Mie mi-a dat sa gust, prima data, taieteii astia fabulosi - nu uitati sa punet...

Turnedo Rossini (rețeta gătită de Bărbierul din Sevilla)

Turnedo Rossini  (rețeta gătită de Bărbierul din Sevilla)
După libații cu „Asti Spumanti” la dejun, salonul de muzică, molcomit în penumbra luminoasă a verii, s-a lăsat învăluit in songurile unui piano forte, când Afonso Castaldi, maestro, ve...

REŢETA ZILEI: Cheesecake spaniol La Viña

REŢETA ZILEI: Cheesecake spaniol La Viña
Ingrediente: 1 kg cremă de brânză, 500 ml smântână dulce pentru frişcă, 7 ouă mici sau 6 mari, 350 gr zahăr brun, 1 păstaie vanilie, 30 gr făină albă. Mod de preparare: Se freacă bine...

Cluj: Festivalul Untold va avea anul acesta cel mai mare buget de până acum

 Cluj: Festivalul Untold va avea anul acesta cel mai mare buget de până acum
Bugetul din acest an al festivalului Untold va fi de 10 milioane de euro, cel mai mare din istoria de trei ani a evenimentului muzical care a ajuns în acest timp unul dintre cele mai mari din ţară.  Potri...

Șerbet de zmeură, rețeta lui Emil Frederic pentru ziua de Solstițiu

Șerbet de zmeură, rețeta lui Emil Frederic pentru ziua de Solstițiu
Până spre sfarsitul deceniului al doilea al veacului trecut, cofetariile erau destul de rare in Bucuresti. Si, printre cele putine, Casa Capsa isi avea povestea ei,,, Exista insa pe atunci o breasla a...

Cum preparăm în doar 10 minute o înghețată delicioasă care are puține calorii

Cum preparăm în doar 10 minute o înghețată delicioasă care are puține calorii
Pentru a evita sa adaugi calorii in plus la inghetatele pe care le prepari, evita untul, smantana in cantitati mari, ouale si alte asemenea ingrediente care, combinate, ajung sa formeze un numar destul de mare de...

Prima ediţie de la Paris a Mondialului Berii începe la 30 iunie, cu participarea a 100 de fabricanţi de bere

Prima ediţie de la Paris a Mondialului Berii începe la 30 iunie, cu participarea a 100 de fabricanţi de bere
O sută de fabricanţi de bere de 20 de naţionalităţi vor participa între 30 iunie şi 2 iulie la Mondialul de Bere de la Paris, un festival originar din Quebec care se desfăşoară pentru prima dată în...

REŢETA ZILEI: Tarte cu cremă de vanilie (reţetă portugheză)

REŢETA ZILEI: Tarte cu cremă de vanilie (reţetă portugheză)
Ingrediente: o foaie aluat foietaj, 500 ml lapte, 150 gr zahăr, ½ baton vanilie, 2 fâşii coajă de lămâi, un baton scorţişoară, 4 gălbenuşuri, 40 gr amidon. Mod de preparare: Se ia aluatul f...

Unic pe plaiuri mioritice. Satul cu monumente istorice din secole diferite

Unic pe plaiuri mioritice. Satul cu monumente istorice din secole diferite
Satul Miclăușeni din județul Iași ne oferă o călătorie în trecut, în secolele XVII, XVIII și XIX. Turiștii care ajung aici au posibilitatea de a vizita trei monumente istorice din trei secole...

Destinația săptămânii. Relaxare în însorita insulă Malta

Destinația săptămânii. Relaxare în însorita insulă Malta
Malta ne dă impresia deseori că este o destinație de lux și sunt mulți români care o evită, însă în realitate este un loc accesibil și pentru cei cu buget redus. Malta este o oază de relaxare...

Arii protejate ale României. Complexul hidrografic Valea Rece

Arii protejate ale României.  Complexul hidrografic Valea Rece
Complexul hidrografic Valea Rece este o arie protejată de interes național, situată în zona de nord-vest a Transilvaniei, pe teritoriul județului Bihor. Aria naturală se află în partea nordică a...

Găsește comorile ascunse din orașele de lângă tine

Găsește comorile ascunse din orașele de lângă tine
Când spunem city break, ne gândim la Roma, Paris, Madrid sau Londra. Nu prea ne punem problema să vizităm alte orașe ale țării, care se află aproape de noi și sunt, de multe ori, la fel de bogate...

Plăcinta dobrogeană a Chiraței (rețetă armânească)

Plăcinta dobrogeană a Chiraței (rețetă armânească)
Intreb un localnic, apoi un bucatar, apoi un turist cu ce aliment ar asocia vacanta estivala. "Cu braga" - imi raspunde cel dintai. "Cu o salata de fructe de mare", zice si-al doilea, gata sa-mi faca...

Sărmăluțe cu urdă, în frunze de sfeclă (rețetă mănăstirească)

Sărmăluțe cu urdă, în frunze de sfeclă (rețetă mănăstirească)
Am spus-o - și o voi repeta mereu - nu de la turci au învățat românii a pregăti sarmale! Ce ne deosebeşte, poate, de alte popoare este apetenţa pe care o au ceilalți de a-şi promova cu orice chip...
Serviciul de email marketing furnizat de