x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gigi Hadid, purtând văl, pe coperta revistei Vogue Arabia

Gigi Hadid, purtând văl, pe coperta revistei Vogue Arabia

02 Mar 2017   •   23:40
Gigi Hadid, purtând văl, pe coperta revistei Vogue Arabia

Top modelul momentului Gigi Hadid a fost aleasă să apară pe coperta primului număr al noii ediţii a revistei Vogue Arabia care o prezintă într-o imagine senzuală în alb-negru, purtând un văl brodat pe cap, care îi lasă la vedere o parte a chipului frumos fardat, relatează EFE. 

Top-modelul de 21 de ani, de origine palestiniană şi olandeză, a fost aleasă de responsabila noii ediţii a revistei Vogue, Deena Aljuhani Abdulaziz, deoarece "Hadid întruchipează generaţia dinamică şi antreprenorială de mâine". 

Imaginea realizată de fotografii olandezi Inez Van Lamsweerde şi Vinoodh Matadin, evocă rădăcinile arabe ale modelului. "Ţările din lumea arabă meritau de mult un loc în istoria modei", a declarat Abdulaziz pe site-ul Vogue. 

Acesta este motivul pentru care "nu există un chip mai frumos decât cel al lui Gigi pentru primul număr al Vogue Arabia", a subliniat editoarea Vogue Arabia. 

Vogue Arabia reprezintă a 22-a ediţie internaţională a revistei Vogue, iar primul număr tipărit va fi lansat pe piaţă la 5 martie în Orientul Mijlociu şi în nordul Africii, dar şi în oraşe occidentale precum Londra, Paris sau Milano. 

Revista - atât în arabă cât şi în engleză - a apărut în octombrie anul trecut în variantă online, iar acum este lansată pe hârtie cu primul număr din martie intitulat 'Reorienting Perceptions'.

AGERPRES

×