x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru George Vintila

Patru intrebari pentru George Vintila

24 Apr 2004   •   00:00

Un impatimit al sporturilor extreme, norocos ca si-a gasit femeia ideala, pe Cosmina Pasarin.

  • Ce ai face daca ai sari cu parasuta si nu s-ar deschide?

    Din pacate, acest sport nu-ti permite nici o greseala. Din fericire, saritura cu parasuta este una dintre dorintele mele mai vechi. Asa ca nimic nu ma poate opri sa mi-o indeplinesc, cat de curand posibil. M-am interesat deja care sunt conditiile necesare inscrierii la astfel de cursuri, iar treaba este foarte serioasa. Vreau sa am ceva mai mult timp, ca sa ma dedic in liniste pasiunii mele.

  • Nu o incurajezi si pe Cosmina sa faca parasutism sau scufundari?

    In nici un caz! In primul rand pentru ca nu ne permite timpul. Avand in vedere faptul ca eu practic aceste sporturi mai ales in week-end, iar Cosmina are de prezentat „Vremea", prefer sa ascult de sfaturile ei legate de starea vremii. Nu de alta, dar vreau sa stiu la ce sa ma astept. E mai bine sa-si faca treaba ei, iar eu sa-mi vad de-ale mele. Chiar daca si ei ii plac sporturile extreme.

  • Pana acum ai mai incercat si alte sporturi extreme?

    Sunt un impatimit al senzatiilor tari si nu stiu daca ma voi debarasa vreodata de acest obicei. Am mai facut bungee-jumping, am sarit cu parapanta, am practicat schiul nautic, am facut cros si alpinism. A fost nemaipoment cand am facut raftingul. Am coborat cu o barca pneumatica pe Jiu, de altfel, un rau repede. Imi place si Kyte-bording-ul. Un fel de miniparapanta cu care „te dai pe apa".

  • Poti sa-mi spui care-i idealul tau feminin?

    Uitati-va la Cosmina si trageti singuri concluziile! E o fire vesela, optimista si foarte tonica. Nu concepe ca atunci cand ma intorc de undeva sa nu fie acasa, sa nu ma astepte. Imi pregateste mereu surprize si e foarte atenta. De multe ori, cand sunt in studio, ma trezesc cu ea, aducandu-mi fie o prajiturica, fie un sandvis. Iar atunci cand vorbeste despre viitor, o face intotdeauna folosind pluralul.

    Roxana I. Ancuta
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden