x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Jurnalul Old Patru intrebari pentru Oana de la K-pital

Patru intrebari pentru Oana de la K-pital

14 Feb 2004   •   00:00

O interpreta impulsiva, care se vede peste 20 de ani vedeta in strainatate

Cat de greu ti-a fost sa o inlocuiesti pe Miki?
In momentul in care am acceptat sa-i iau locul in K-pital mi-am asumat un risc. Am privit situatia ca fiind una foarte dificila. Aveam emotii mari, pentru ca trupa era in plina ascensiune si trebuia sa-i mentin traiectoria. Apoi se punea problema fanilor, despre care nu stiam ce reactie vor avea cand vor vedea o fata noua. Totusi, tranzitia s-a petrecut repede si m-am integrat destul de bine.

Cum este Oana pe care n-o cunosc fanii?
Sa incep cu defecte, ca sunt mai multe. Sunt impulsiva si foarte posesiva (chiar si cu prietenele mele), poate pentru ca am fost prea rasfatata de mic copil. De multe ori caut nod in papura si sunt certareata, dar partea pozitiva este ca am puterea de a-mi recunoaste greselile si de a-mi cere scuze. Altfel, sunt un om sociabil, ma imprietenesc repede si am talentul de a spune lucrurilor pe nume.

Spre ce meserie te-ai indrepta daca n-ai face muzica?
Fara indoiala, avocatura. Am terminat anul trecut Facultatea de Drept, dar nu mi-am sustinut examenul de licenta. 2003 a fost momentul de cotitura in cariera si am avut de ales intre a merge mai departe cu invatatul pentru examenul de licenta si intrarea in K-pital. Am ales muzica, pentru ca nu stiam cand ma voi mai intalni cu a doua sansa. Mi-am lasat o portita pentru avocatura, timp e destul.

Unde te vezi peste 20 de ani?
Ma vad afara din tara, cu o cariera tot in domeniul muzical, numai ca la un nivel mult mai inalt. asta este idealul meu ascuns. De fel sunt optimista si stiu ca, daca ma voi tine de treaba, am toate sansele sa-l implinesc. Iar daca nu va fi sa fie, voi reusi sa vad si partea pozitiva a lucrurilor. Acum sunt multumita cu viata mea, dar cred in evolutie si n-as vrea sa ma complac in mediocritate. (Dana Ciobanu)

×