x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Regele Charles al III-lea a asistat la un spectacol ecvestru

Regele Charles al III-lea a asistat la un spectacol ecvestru

de Redacția Jurnalul    |    03 Mai 2024   •   22:20
Regele Charles al III-lea a asistat la un spectacol ecvestru
Sursa foto: Hepta

Regele Charles al III-lea a asistat la un spectacol ecvestru celebru, Royal Windsor Horse Show, unde a fost îmbrăţişat de una dintre nepoatele sale preferate, Zara Tindall, informează DPA.

Suvernul britanic a marcat vineri cea de-a treia apariţie publică a sa din această săptămână atunci când a asistat la popularul spectacol ecvestru, care era foarte apreciat şi de mama lui, regretata regină Elisabeta a II-a.

Fosta regină era o mare admiratoare a acestui eveniment organizat la mică distanţă de Castelul Windsor şi era adeseori văzută plimbându-se printre boxele cailor, îmbrăcată informal şi purtând pe cap un batic.

Regele Charles şi nepoata sa Zara Tindall s-au îmbrăţişat şi au schimbat câteva cuvinte atunci când s-au întâlnit vineri la faţa locului, într-o zi ploioasă.

Regele a participat o serie de evenimente de când Palatul Buckingham a anunţat vinerea trecută că suveranul îşi va relua angajamentele publice, indicând efectul pozitiv al tratamentului urmat împotriva cancerului său.

Primul său angajament a fost o vizită la o unitate de tratare a cancerului din Londra, marţi, unde s-a întâlnit cu alţi pacienţi bolnavi de cancer şi a vorbit despre "şocul" pe care l-a avut la primirea diagnosticului. Regele britanic le-a spus celor care l-au întrebat că se simte "bine".

Palatul Buckingham a găzduit miercuri prezentarea expoziţiei "Rolul Încoronării Regelui şi a Reginei", care include documente în care sunt consemnate toate evenimentele cheie de la încoronarea de anul trecut a cuplului regal.
 

×
Subiecte în articol: regele charles spectacol ecvestru