x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânar depistat în timp ce se droga pe malul unui lac din Bacău

Tânar depistat în timp ce se droga pe malul unui lac din Bacău

de Redacția Jurnalul    |    03 Mai 2024   •   23:20
Tânar depistat în timp ce se droga pe malul unui lac din Bacău
Sursa foto: Hepta

Un tânăr de 21 de ani a fost depistat, vineri dimineață, de jandarmi, pe malul Lacului de Acumulare Bacău, în timp ce se droga.

„Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău au depistat pe malul Lacului de Acumulare Bacău un bărbat în vârstă de 21 de ani, care avea un comportament ezitant la vederea jandarmilor. În urma controlului corporal, jandarmii au găsită asupra bărbatului o țigaretă confecționată artizanal ce conținea materie vegetală de culoare verzuie cu miros înțepător”, anunță Jandarmeria Bacău.

Tânărul le-a spus jandarmilor că țigareta îi aparţine și conține substanţe interzise, fiind folosită pentru consumul propriu.

„Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău au ridicat în vederea confiscării țigaretă confecționată artizanal ce conținea substanțe interzise, pe care au înaintat-o pentru continuarea cercetărilor către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu actele de constatare întocmite”, se arată în finalul informării.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tanar droguri Bacău lac