x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Aplicați acest tratament facial o dată pe săptămână, iar rezultatele vă vor uimi

Aplicați acest tratament facial o dată pe săptămână, iar rezultatele vă vor uimi

04 Apr 2016   •   15:27
Aplicați acest tratament facial o dată pe săptămână, iar rezultatele vă vor uimi

Din păcate, orezul este unul din acele produse despre care oamenii nu au suficiente informații și pe care nu îl apreciază. În cultura japoneză însă, această cereală joacă un rol important. În afară faptului că reprezintă un aliment de bază, este utilizat și pentru îngrijirea pielii.

Orezul este bogat în acid linoleic și scualenă, doi antioxidanți puternici care stimulează producția de colagen, prevenind apariția ridurilor. Mai mult decât atât, scualena combate efectul nociv al radiațiilor solare asupra pielii.

Potrivit healthyfoodhouse.com, cea mai eficientă mască facială pentru prevenirea și/sau estomparea ridurilor se prepară în casă, cu ajutorul orezului.

 

Ingrediente:

  • 3 linguri de orez
  • 1 lingură de miere
  • 1 lingură de lapte

Metodă de preparare:

După ce fierbeți orezul, strecurați-l și păstrați puțină apă. Adăugați o lingură de lapte cald în orezul gătit și apoi o lingură de miere.

Aplicați mixtura pe fața curățată și uscată în prealabil și lăsați să se usuce.

O dată ce s-a uscat, spălați „tratamentul” cu ajutorul apei în care ați fiert orezul.

Masca vă va lăsa pielea suplă, hidratată și radiantă. Pentru cele mai bune rezultate, trebuie să aplicați tratamentul săptămânal.

×