x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Nutriționista Jessicăi Alba vorbește despre dieta acesteia

Nutriționista Jessicăi Alba vorbește despre dieta acesteia

21 Iul 2017   •   11:20
Nutriționista Jessicăi Alba vorbește despre dieta acesteia

Jessica Alba era extenuată. Desigur, a fi mamă, actriță și conducând o companie de miliarde de dolari, poate fi obositor pentru oricine. Nefiind o problemă legată de somn, ci mai degrabă de alimentație, a apelat la sfaturile nutriționistei și autoarei Kelly LeVeque.

Kelly LeVeque a vorbit despre dieta Jessicăi Alba, dietă care îi oferă energie, fără a fi plină de calorii.

  1. Mic dejun echilibrat

Jessica Alba avea obiceiul de a sări peste micul dejun în unele zile, ceea ce o făcea să mănânce de-a lungul zilei o mulțime de carbohidrați.

LeVeque i-a recomandat să își înceapă fiecare zi cu un smoothie verde și să limiteze fructele consumate la o treime dintr-o banană înghețată. „Ideea a fost să-și echilibreze nivelul de zahăr din sânge cu ceva care reprezenta o sursă mare de fibre.”, a spus Kelly LeVeque, adăugând că băutura conținea un mix de verdeață, banană, semințe chia, lapte de migdale și unt de migdale.

  1. Aceeași gustare

Din fericire, Jessica Alba a putut să-și păstreze obișnuita gustare: guacamole. Grăsimile sănătoase din avocado sunt bune pentru dezvoltarea celulelor și îți poate menține nivelul de zahăr din sânge stabil pentru mai mult timp, conform nutriționistei.

  1. Urmează regula „Cei Patru Fantastici”

Cea mai mare schimbare a fost să-și regândească abordarea meselor, urmărind principiul „Cei Patru Fantastici” al nutriționistei LeVeque. Fiecare masă trebuie să fie o combinație de proteine, grăsimi, fibre și verdețuri. Această regulă a ajutat-o să-și echilibreze mesele, mutându-și atenția de pe ce nu poate să mănânce (zahăr și carbohidrați) pe ce poate să mănânce. „A funcționat minunat pentru ea”, a spus LeVeque.

Sursă: Insider

×