x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Top cinci greșeli care te împiedică să slăbești

Top cinci greșeli care te împiedică să slăbești

13 Iun 2017   •   14:48
Top cinci greșeli care te împiedică să slăbești

Dacă ai sentimental  că, oricâte diete ai ține,  continui să te îngrași, că eforturile tale de a pierde kilogramele în plus nu dau niciun fel de roade, e semn că greșești undeva. Citește lista de mai jos și fă corecțiile necesare, scrie ziarulring.ro.

1. Te înfometezi

O dietă echilibrată înseamnă minimum 3 mese principale pe zi, plus 2 gustări. Însă, majoritatea celor ce vor să piardă rapid kilograme mănâncă prea puțin: sar peste micul dejun și, uneori, și peste masa de seară.  Asta nu numai că îți dă o proastă dispoziție pe tot parcursul zilei, dar îți creează și predispoziția de a mânca în exces, ori de câte ori se ivește ocazia – mai ales seara, când arderile celulare sunt mai lente și excesul alimentar se depune sub formă de grăsime.

 

2. Nu faci sport

Dacă ai sentimentul că poți slăbi, pe termen lung, fără să faci sport, te înșeli. Iar dacă crezi că poți păcăli metabolismul făcând doar câteva rotiri de brațe, iar te înșeli. Studiile arată că trebuie să faci, zilnic, cel puțin 15-20 de minute de exerciții de intensitate medie sau mare, care intensifică arderile la nivel celular.

×
Subiecte în articol: greşeli slabit dieta mancare