x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Fetiţă rănită grav, plimbată de la un spital la altul, pe ruta Constanţa-Bucureşti-Iaşi! Ce spune ministrul Sănătăţii

Fetiţă rănită grav, plimbată de la un spital la altul, pe ruta Constanţa-Bucureşti-Iaşi! Ce spune ministrul Sănătăţii

01 Sep 2016   •   07:00
Fetiţă rănită grav, plimbată de la un spital la altul, pe ruta Constanţa-Bucureşti-Iaşi! Ce spune ministrul Sănătăţii

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat miercuri, la Palatul Victoria, că are cunoştinţă despre cazul fetiţei rănite într-un accident din zona localităţii Valul lui Traian şi a precizat că decizia transferului acesteia la Iaşi a fost una medicală.

La momentul la care a făcut declaraţia, ministrul Sănătăţii a precizat că fetiţa se afla într-o a doua operaţie.

"Fetiţa a fost dusă la Iaşi, unde a fost operată o dată. Din câte ştiu, este acum într-o a doua operaţie. Prima operaţie a avut loc cu succes. Transferul de la Bucureşti la Iaşi a fost o decizie medicală. Nu voi comenta o decizie medicală. Vă asigur că se face tot ce se poate pentru fetiţă. Situaţia ei este într-adevăr gravă, dar facem tot ce se poate şi dacă cineva are vreo plângere sau dacă cineva a greşit cu ceva, atunci aştept să-mi fie acest lucru notificat şi cu siguranţă vom cerceta. Din informaţiile pe care le am, lucrurile au fost făcute aşa cum trebuie", a spus Vlad Voiculescu.

Precizările ministrului au fost făcute ca urmare a unei întrebări referitoare la fetiţa accidentată de un tractor, marţi, în zona localităţii Valul lui Traian, şi care ar fi fost plimbată între spitale, de la Bucureşti la Iaşi.

Sursa: AGERPRES

×