x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Dieta cu castraveți. Cum să slăbești două kilograme în două zile

Dieta cu castraveți. Cum să slăbești două kilograme în două zile

29 Iul 2016   •   16:54
Dieta cu castraveți. Cum să slăbești două kilograme în două zile

Cstraveții conţin foarte multă apă şi au numai 13 calorii la 100 de grame. De aceea, nutriționiștii îi recomandă în toate curele de slăbire. În plus, aceste legume mai conțin fosfor, calciu, fier, magneziu şi potasiu, dar şi vitaminele A, B, C, E. Prin urmare, îți păstrează sănătatea, în timp ce slăbești, scrie clicksanatate.ro.

Ce să mănânci în prima zi

Micul dejun: o felie de pâine neagră, un ou fiert şi o salată din 150-200 de grame de castraveți cu mărar (acrită cu zeama de la lămâie).

Gustare: un pahar iaurt degresat (125 ml), amestecat cu un castravete şi câteva picături de zeamă de lămâie.

Prânz: doi castraveţi umpluţi: se scobesc castraveţii şi se prepară umplutura formată din cremă de brânză şi smântână, amestecată cu ceapă tocată şi mărar. Se lasă pasta de brânză câteva minute la frigider şi apoi de umplu castraveţii.

Gustare: salată cu castraveţi proaspeţi cu verdeaţă în cantităţi nelimitate.

Cină: cartofi gratinaţi: ai nevoie de 150 de grame de cartofi şi 150-200 de grame de legume, după preferinţă. Aceste ingrediente se fierb, apoi se amestecă cu puţină şuncă slabă de pui (două felii subţiri), puţin lapte şi condimente, în funcţie de gust. Pe deasupra se rade puţină brânză şi se coace la cuptor.

×
Subiecte în articol: castraveti dieta regim