x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Naturisme. Ulei din crustacee în ajutorul inimii

Naturisme. Ulei din crustacee în ajutorul inimii

22 Oct 2016   •   15:50
Naturisme. Ulei din crustacee în ajutorul inimii
Sursa foto: 14031857/Getty Images/iStockphoto

Capsulele Gold Krill ajută la reducerea colesterolului, la buna funcţionare a inimii şi vaselor. Uleiul de Krill se extrage din nişte crustacee asemănătoare creveţilor, care se află în apele adânci. Acizii graşi omega 3 din aceste crustacee sunt uşor asimilaţi de organism şi sunt superiori uleiului din peşte. Pe lângă efectul bun asupra sistemului cardiovascular, capsulele Gold Krill sunt recomandate şi în artrita reumatoidă. Acest ulei protejează şi celula nervoasă, evitând Alzhaimerul.

Palmierul pitic şi dovleacul alungă necazurile la prostată

Un amestec din extract de palmier pitic din seminţe de dovleac din extract de urzică din licopen şi zinc este util în suferinţele pricinuite de adenomul de prostată. Capsulele Prostatan micşorează prostata şi îi readuce elasticitatea. Cu acest produs natural, deficienţele apărute în urinare, din pricina prostatei suferinde, sunt vizibil atenuate.

Coacăzul negru, adversar al alergiilor

Capsulele Coacăz Negru &Calciu sunt recomandate în astm, în rinite şi, în general, în diminuarea agresiunii alergiilor. Acest produs natural are, totodată, efecte benefice şi în stările inflamatorii.

×
Subiecte în articol: Uleiul de Krill