x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet De ce posesorii grupei sanguine 0(I) sunt atât de speciali?

De ce posesorii grupei sanguine 0(I) sunt atât de speciali?

14 Iun 2017   •   14:43
De ce posesorii grupei sanguine 0(I) sunt atât de speciali?

Oamenii cu această grupă sanguină au jucat un rol important în toate societățile, din cele mai vechi timpuri până astăzi. Grupa 0 sau I este a strămoșilor noștri, care erau prădători abili și agresivi.

Citeşte şi Curățarea sângelui. Băutura miraculoasă care elimină toxinele și ține bolile la distanță

Potrivit www.healthyfoodhouse.com, posesorii acestei grupe sanguine au numeroase calități, moștenirea lor genetică făcându-i puternici, productivi și proactivi, pe scurt, adevărați lideri.

Citeşte şi Dietă pe grupe de sânge – Grupa 0

Japonezii asociază această grupă de sânge cu un anumit tip de personalitate. Oamenii cu grupa 0 sunt cel mai adesea descriși ca organizați, responsabili, practici, de încredere și scrupuloși. Se crede că sunt buni logicieni și că se pot orienta mai bine decât cei din jur.

Citeşte şi Grupa sangvină influenţează starea de sănătate

În schimb, obiceiurile nesănătoase și nivelul ridicat de stres, dieta greșită, lipsa de exercițiu îi fac mai vulnerabili în fața unor afecțiuni, precum rezistența la insulină, obezitate sau hipotiroidie.

Citeşte şi Dieta tinereţii veşnice sau cum să-ţi menţii un organism sănătos şi puternic

Oamenii cu această grupă sanguină sunt mai predispuși la anumite boli și pot deveni agitați, hiperactivi și impulsivi.

Citeşte şi Dieta cu SFECLĂ ROŞIE - îți purifică sângele și te ajută să slăbești

În cazul în care aveți această grupă sanguină, sfaturile următoare vă vor fi extrem de utile:

Citeşte şi Aproape jumătate din americani sunt prediabetici
 

  • Consumați toate mesele, inclusiv gustările, stând la jos. Mestecați încet și fiți relaxat.
  • Evitați cofeina și alcoolul. Cofeina poate dăuna în mod particular deoarece cauzează o creștere bruscă a nivelului de adrenalină.
  • Pentru a vă relaxa întregul corp, exercițiul fizic este esențial. Persoanele cu această grupă sanguină trebuie să fie mai active din punct de vedere fizic decât celelalte, pentru a fi sănătoși și echilibrați din punct de vedere fizic și emoțional.
  • Dacă vă luptați cu kilogramele în plus, trebuie să faceți sport. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă ședințe de aerobic de 30-45 minute, de cel puțin patru ori pe săptămână.
  • Pentru a elimina riscul unor reacții impulsive, stabiliți-vă scopuri precise, fie ele anuale, lunare, săptămânale sau zilnice și pregătiți totul din timp.
  • Dacă vă simțiți epuizat, deprimat sau plictisit, există o mai mare posibilitate să dezvoltați un comportament destructiv. Când sunteți în situații stresante, evitați să luați decizii importante sau să cheltuiți bani.

×
Subiecte în articol: grupa sanguina sănge