Jurnalul.ro Timp liber 1 Mai muncitoresc, sărbătorit cu cele mai tari momente de comedie la iUmor

1 Mai muncitoresc, sărbătorit cu cele mai tari momente de comedie la iUmor

Minivacana de 1 Mai este prilej de comedie maximă în cadrul ediiei de duminică a show-ului iUmor, difuzată de la ora 20.00, la Antena 1. Telespectatorii vor putea urmări o retrospectivă a celor mai apreciate momente din cele cinci sezoane, prin care se sărbătorete aa cum se cuvine Ziua Muncii.

Aadar, una dintre meseriile celebrate în cadrul show-ului este cea de circar i, cu această ocazie, telespectatorii îl vor putea revedea pe talentatul acrobat Costin Pity, pe care Mihai Bendeac a declarat că îl iubete pur i simplu. După numerele sale incredibile de acrobaie, atât publicul, cât i juriul se ridicã în picioare, Delia mărturisete că a rămas fără cuvinte, iar Cheloo mai cere un rând de aplauze.

i cum dintr-o emisiune de divertisment nu poate lipsi dansul, cea care a luat foarte în serios această meserie este nimeni alta decât Floricica Dansatoarea. Momentele ei pe scena iUmor au devenit virale, ea dansând ca nimeni alta belly-dance pe o piesă a trupei Metallica, iar reaciile jurailor fac deliciul publicului, acestea depăind cu mult umorul concurentei.

Un alt număr de-a dreptul excepional pe care telespectatori îl pot revedea i trăi la intensitate maximă este cel al mentalistului Andrei Voicu, care reuete să intre în minile a patru vedete - Alina Eremia, Dorian Popa, Florin Ristei, Andreea Antonescu -

i cum nicio minivacană de 1 Mai nu este completă fără un grătar cu mici, preparatul specific românesc nu putea lipsi din această ediie specială Iumor.

Cum gătete Delia i ce reacii are Mihai Bendeac văzând alimentele pe care le folosete, dar i alte momente care au făcut istorie în cele cinci sezoane ale show-ului iUmor, telespectatorii pot vedea duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri