Jurnalul.ro Horoscop 3 zodii ale căror dorințe se împlinesc pe 22 august 2024

3 zodii ale căror dorințe se împlinesc pe 22 august 2024

de Moira Dună    |   

Avem o dorință în minte și nu o abandonăm. Aceasta va deveni realitate când Venus face careu cu Marte, pe 22 august 2024.

1. Berbec

A insista este un lucru obișnuit pentru Berbec atunci când vrea ca lucrurile să se întâmple. 

S-ar putea să te consideri insistent dar este un fel de drept din naștere pentru tine. Apoi, cineva trebuie să fie insistent, deoarece este nevoie de curaj pentru a pune lucrurile în ordine, iar tu ești potrivit pentru asta..

Joi, 22 august, tu vei fi cel care duce lucrurile la bun sfârșit. Există ceva ce îți dorești și, de asemenea, ești disperat să-l faci real.

Pentru că ești susținut de tranzitul astrologic, Venus careu cu Marte, obții ceea ce îți dorești în această zi și, dacă are ceva de-a face cu dragostea, atunci numără-te printre norocoși. 

Citiți și Cum visează zodiile: Berbecii au coșmaruri, Leii domină lumea în somn, iar Vărsătorii fac dragoste cu necunoscuți

2. Gemeni
Îți dorești foarte puțin, dar încerci mult timp pentru a-ți realiza visele. 

Doar pentru că lucrurile nu au funcționat înainte, nu înseamnă că de data aceasta nu vor funcționa. Aveai nevoie de momentul și atitudinea potrivite. Aveai nevoie de amândouă pentru a realiza acest vis .

Și acum te sincronizezi, în sfârșit, cu Universul.  Dragostea ta te-a adus aici, iar acum depinde de tine să te ridici la înălțimea așteptărilor.

Citiți și Horoscop săptămânal, 26 august - 1 septembrie 2024. Oportunități de afaceri pentru Berbeci. Scorpionii se îndrăgostesc

3. Capricorn
S-ar putea să nu fi ghicit că dorințele tale sunt pe cale să devină realitate, mai ales în această zi. Dacă te retragi și vei fi martor la întâmplarea lucrurilor, vei descoperi că acum este momentul. Dorințele se împlinesc pentru tine.

Dacă este în legătură cu dragostea sau, mai degrabă, să te înțelegi cu partenerul tău într-un mod care să nu se simtă forțat, atunci s-ar putea să ai noroc în timpul acestui tranzit. În timp ce energia lui Marte devine puternică, rezultatele sunt dulci, moi și amabile, potrivit yourtango.com.

 

Subiecte în articol: horoscop zodii dorinte
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri