Jurnalul.ro Timp liber Relatii 4 secrete pentru a-ți atinge rapid obiectivele

4 secrete pentru a-ți atinge rapid obiectivele

de Anastasia Paul    |   

Realizarea obiectivelor și încrederea nu merg întotdeauna mână în mână. Ni se spune că succesul înseamnă să credem în noi înșine. Dacă îmi spun că sunt competent, inteligent și frumos, va urma credința. Ce se întâmplă dacă nu? Am rămas cu eșecul: nu am reușit să cred în mine. 

Iată 4 secrete ale persoanelor care cred în succes:

1. Învățare
Necunoașterea nu înseamnă eșec, echivalează cu dorința de a învăța. Privește în jur la oamenii încrezători pe care îi cunoști. Persoanele care au succes sunt cele care își asumă riscuri. Se pun în situații în care nu știu ce va urma. La început, asta înseamnă să te prefaci până când reușești. Oori voi reuși, ori voi învăța ceva. Ia o decizie, apoi învață făcând.

2. Echilibru

Uneori există perioade în viață, în care spontaneitatea dispare și ne lăsăm copleșiți de grijile de zi cu zi. Nu putem avea mereu o viață vibrantă, distractivă iar dacă ne lăsăm acaparați de probleme, nu putem să trăim. Așa că soluția este un echilibru între cele două părți. 

3. Conexiuni
Încrederea nu înseamnă să zbori singur. Cuvântul cheie la locul de muncă este colaborare. Realizăm mai mult atunci când căutăm idei și expertiză de la alții. Același lucru este valabil și pentru viața de familie.

4. Amabilitate
Cu cât ești mai amabil cu tine, cu atât vei simți mai mult valoarea ta. Cu cât te prețuiești mai mult, cu atât vei fi mai răbdător cu oamenii din viața ta, potrivit yourtango.com.


 

Subiecte în articol: secrete realizări
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri