Jurnalul.ro Horoscop 4 zodii primesc binecuvântări din partea Universului pe 12 septembrie 2024

4 zodii primesc binecuvântări din partea Universului pe 12 septembrie 2024

de Andreea Tiron    |   

Găsim alinare și capacitatea de a merge mai departe atunci când Luna este în trigon cu Mercur în Fecioară. Nimic nu deschide calea pentru binecuvântări din partea Universului așa cum o face acest tranzit astrologic pe 12 septembrie 2024. Astrologic vorbind, 4 zodii sunt într-o formă grozavă.

Această zi pare un vis devenit realitate pentru patru semne zodiacale. Dacă am fost confuzi în legătură cu poziția noastră într-o relație, acum vom vedea exact despre ce este vorba. Acest lucru ne va aduce alinare și capacitatea de a face următoarea mișcare. Binecuvântările de joi se referă la finalizarea unui lucru, astfel încât să putem trece la următorul.

Iată cele patru semne zodiacale care primesc binecuvântări din partea Universului pe 12 septembrie 2024:

1. Taur

Ceva foarte evident pentru tine este felul în care te simți mental. E ca și cum ceva din interiorul tău a fost eliberat. Poate ai făcut anumite exerciții fizice și, ca rezultat al eforturilor tale, ai eliminat toxine care te făceau să te simți deprimat sau abătut. Datorită tranzitului Lunii în trigon cu Mercur, lucrurile par să se miște mai repede, și chiar te-ai putea simți amețit.

Poate ți-ai schimbat dieta sau ai început un nou program de exerciții. Toate aceste activități îți pot crește nivelul de energie și modul în care percepi lumea din jurul tău. În timpul acestui tranzit, tot binele pe care îl faci pare să fie amplificat.

Binecuvântarea zilei vine sub forma eliberării de energie negativă. Ai investigat ce ar putea fi în neregulă și ai identificat problema, astfel încât să poți lucra asupra ei. Acum, vezi rezultatele muncii tale. Aceasta este o zi frumoasă și revigorantă pentru tine.

2. Leu

Pe 12 septembrie vei vedea etapele finale ale unui lucru din viața ta care necesită finalizare. Ai muncit mult la un proiect anume, și acesta ar putea fi chiar propria ta persoană. Tranzitul Lunii în trigon cu Mercur îți aduce viziunea asupra "luminii de la capătul tunelului".

Binecuvântările zilei au legătură cu sănătate și înțelepciune. Asta înseamnă că ai înțeles în sfârșit că nu există nicio diferență reală între corp și minte; totul face parte din sistem. Simți că, în sfârșit, ai prins ideea, și îți place așa.

Acest lucru îți oferă mai mult control, dar nu este un control care să implice pe altcineva. Totul este doar despre tine și acest lucru îți aduce bucurie. Tu ești cel care îți poate aduce fericirea sau tristețea, și cu ajutorul acestui tranzit, vei putea să finalizezi totul joi.

3. Fecioară

Simți că ai suferit toată viața, iar deși asta poate suna ca autocompătimire, realitatea este că nimeni nu știe prin ce ai trecut sau cum ai reușit să rezisti. Nu a fost ușor, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu se pot simplifica pentru tine. Joi îți aduce binecuvântarea unei atitudini mai ușoare și mai sănătoase.

Datorită tranzitului Lunii în trigon cu Mercur, te vei simți de parcă acesta este ceva ce ai avut nevoie toată viața. Ceea ce se simte bine acum ar putea deveni o stare de fericire. Pe 12 septembrie, iei această schimbare în serios.

Un lucru pe care ai început să-l observi este că sănătatea este cea mai mare bogăție. Deși este cel mai mare clișeu, este și cel mai adevărat, și în sfârșit înțelegi acest lucru. Observi că funcționează. Simțindu-te sănătos îți vindeci și mintea, iar asta este ceea ce înseamnă această zi pentru tine.

4. Săgetător

Lucrurile se schimbă rapid pentru tine, deoarece ai ajuns în sfârșit la concluzia că aceasta este viața ta și nu durează pentru totdeauna. Sigur, poate praful de stele din care ești făcut se va transforma în ceva și mai grandios decât ești acum, dar trăiești în prezent, și aici se întâmplă lucrurile importante. Datorită Lunii în trigon cu Mercur în cerul cosmic, vei observa că această zi se simte binecuvântată. Ceva se întâmplă, și ar putea lua forma unei clarități de care ai nevoie.

Binecuvântările zilei constau în faptul că ai ajuns la concluzia că aceasta este viața ta și trebuie să lucrezi cu ce ai acum. Așadar, fiind înțelept și onorându-ți viața, vei face din această zi un punct de plecare pentru o nouă gândire, aceea de a continua să-ți menții sănătatea și bunăstarea.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri