Jurnalul.ro Timp liber Relatii 5 Trăsături ale femeilor care atrag instantaneu bărbații

5 Trăsături ale femeilor care atrag instantaneu bărbații

de Andreea Tiron    |   

Oamenii care cred că se simt atrași de un potențial partener doar pe baza personalității au o idee romantică despre dragoste, dar, din păcate, suntem încă destul de superficiali când vine vorba de chimie.

Cei mai mulți oameni îi consideră atrăgători pe ceilalți pe baza aspectului fizic. Un număr mare de persoane găsește aceleași lucruri atractive.  Iată cinci dintre principalele trăsături ale femeilor care sunt, se pare, cele mai atrăgătoare în ochii bărbaților și creează chimie instantanee.

Iată cele 5 trăsături fizice care îi atrag cel mai mult pe bărbați:

1. Zâmbetul

Cea mai menționată trăsătură pe care oamenii o consideră cea mai importantă atunci când vine vorba de atracția fizică, un zâmbet frumos a fost singura trăsătură citată ca „foarte importantă” de majoritatea persoanelor chestionate într-un sondaj realizat de Asociația Americană a Dentiștilor.

Aceste constatări sunt confirmate și de sondajul anual „Singles in America” al platformei Match. Sondajul online a 5.481 de persoane necăsătorite a constatat că cei mai mulți singles își evaluează persoana cu care ies la întâlnire pe baza „celor trei mari.” Aceste trei trăsături sunt: dinții (dacă te întrebi care sunt celelalte două, ele sunt gramatica și încrederea).

2. Culoarea ochilor

Se spune că ochii sunt fereastra sufletului, și, conform unui studiu realizat de 1-800 Contacts, este clar că ochii dezvăluie multe despre oameni. În sondajul lor realizat pe 1.000 de persoane, participanților li s-au cerut percepțiile despre ochi și despre ce poate dezvălui culoarea ochilor.

Dintre participanții chestionați, majoritatea atât a bărbaților, cât și a femeilor au considerat că ochii gri sunt cei mai atractivi. Bărbații au clasat ochii albaștri și verzi pe locurile doi și trei. 

3. Sânii

Acest lucru poate că nu te surprinde, dar bărbații adesea verifică pieptul unei femei înainte de a se uita la fața ei. Într-un sondaj realizat de Women's Health în 2016, peste 6.000 de urmăritori ai Men's Health pe Twitter au fost întrebați care sunt trăsăturile fizice pe care le găsesc cele mai atractive, și, da, bărbaților le plac sânii.

4. Picioarele

Deși poate părea surprinzător, bărbaților le plac picioarele lungi. Mai exact, bărbații apreciază cel mai mult o femeie cu un raport picioare-corp mai mare. Un studiu din 2006 a examinat acest raport estetic printre 71 de studenți britanici. Rezultatele au arătat că un raport mai mare al picioarelor față de corp era preferat la femei, în timp ce un raport mai mic era preferat la bărbați.

5. Părul

Deci, există ceva adevăr în clișeele întâlnirilor, cum ar fi mișcarea părului sau trecerea mâinilor prin el. Cine ar fi crezut? Conform unui studiu realizat de Gee Hair, 25% dintre bărbații chestionați au fost de acord că părul blond este cel mai atractiv la femei, cu 16,2% pentru părul șaten și 15,3% pentru părul roșcat.

Subiecte în articol: atractie trasaturi chimie sexuala
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri