Jurnalul.ro Ştiri Social 500 dintre turiştii Mareea cu sejururi în Grecia cu avionul vor beneficia de transport de la altă agenţie

500 dintre turiştii Mareea cu sejururi în Grecia cu avionul vor beneficia de transport de la altă agenţie

Aproximativ 500 dintre turiştii care aveau contractate sejururi cu avionul în Grecia, pe cursele charter comandate de Mareea la Christian Tour, cu date de călătorie în septembrie 2016, vor beneficia de biletele de avion fără a fi nevoiţi să le re-achite însă turiştii urmează să-şi asigure individual cazarea la destinaţie. 

"Christian Tour a decis să ofere biletele de avion comandate de agenţia Mareea pe cursele sale charter, fără ca turiştii să fie nevoiţi să le re-achite. Rămâne, însă, în seama turiştilor asigurarea serviciilor de cazare la destinaţie, servicii pe care Mareea nu le-a comandat de la touroperatorul Christian Tour", se arată într-un comunicat al turoperatorului, remis luni AGERPRES. 

Potrivit datelor Christian Tour, există un total de 466 persoane pentru care au fost comandate bilete de avion pe cursele charter ale agenţiei cu plecare în luna septembrie, din partea Mareea Comtur SRL. Toţi aceşti turişti vor putea călători spre/dinspre destinaţie, urmând să-şi asigure cazarea individual, întrucât aceste servicii nu ne-au fost comandate. Sperăm ca fiecare turist să reuşească să găsească o soluţie optimă şi să se bucure în continuare de vacanţă", spune Marius Pandel, CEO Christian Tour. 

Conform ANAT, turoperatorul Mareea şi-a anunţat sâmbătă dimineaţa incapacitatea de plată şi a precizat că va cere deschiderea procedurii de insolvenţă. Pentru recuperarea sumelor datorate de Mareea, în cazul în care nu se accepta soluţiile compensatorii oferite de turoperatori şi hotelieri, turiştii se pot adresa companiei care a eliberat poliţa de insolvenţă pentru aceasta, în valoare de 50.000 de dolari. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri