Jurnalul.ro Ştiri Social Accident rutier GRAV pe DN 13 A, în apropiere de Odorheiul Secuiesc

Accident rutier GRAV pe DN 13 A, în apropiere de Odorheiul Secuiesc

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite, miercuri, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 13 A, în apropierea municipiului Odorheiu Secuiesc.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, pentru AGERPRES, că un şofer de 65 de ani, din comuna Lupeni, în timp ce conducea un autoturism spre municipiul Odorheiu Secuiesc, după o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă de o femeie de 60 ani, din Odorheiu Secuiesc.

În urma impactului, o femeie de 58 de ani aflată pe scaunul din dreapta şoferului care a intrat pe contrasens a decedat pe loc. De asemenea, şoferul şi alte două pasagere de pe bancheta din spate au suferit politraumatisme, pentru scoaterea lor din autoturism fiind nevoie de intervenţia a două autospeciale de descarcerare. Toţi cei trei răniţi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal din Odorheiu Secuiesc. Şi femeia aflată la volanul celei de-a doua maşini a fost rănită uşor.

Gheorghe Filip a precizat că se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. AGEPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri