Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în județul Sibiu, soldat cu un mort și patru răniți

Accident GRAV în județul Sibiu, soldat cu un mort și patru răniți

de Redacția Jurnalul    |   

O femeie a murit și patru persoane au fost rănite, vineri, în urma unui accident produs între localitățile Cornățel și Daia, din județul Sibiu, după ce unul dintre șoferi nu a redus viteza în curbă.

UPDATE În urma accidentului au rezultat 5 victime. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru a descarcera 2 persoane. Ambele conștiente și politraumatizate. Un bărbat de aproximativ 30 de ani a fost transportat la UPU Sibiu de echipajul SMURD.

O femeie, pasageră în autoturism prezenta leziuni incompatibile cu viața, salvatorii din nefericire nu au putut face nimic pentru ea și astfel a fost constatat decesul. Alte trei victime au fost preluate de echipajele SAJ.

Stire initiala Potrivit Poliției Sibiu, accidentul s-a produs între Cornățel și Daia, în urma unui impact frontal între două mașini.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că șoferul autoturismului condus spre Sibiu, pe un tronson în curbă la stânga, pe fondul vitezei neadaptate, a pătruns controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

În urma impactului, o femeie care se afla ca pasager în mașina care circula regulamentar a murit. De asemenea, au fost răniți șoferul din încă un pasager din aceeași mașină, precum și șoferul și un pasager din celălalt autoturims.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: accident sibiu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri