Jurnalul.ro Ştiri Locale Alarmă falsă. Pirotehniștii nu au găsit nicio bombă în hotelul în care este cazată Elena Lasconi

Alarmă falsă. Pirotehniștii nu au găsit nicio bombă în hotelul în care este cazată Elena Lasconi

de Redacția Jurnalul    |   

UPDATE Pirotehniștii nu au găsit nicio bombă în hotelul din orașul Timișoara în care este cazată Elena Lasconi. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cine a făcut anunțul mincinos.

„În urma verificărilor efectuate nu se confirmă existența unei bombe în incinta societății comerciale, polițiștii continuând cercetările specifice pentru identificarea apelantului și dispunerea măsurilor legale în consecință”, a anunțat, luni seara, IPJ Timiș.

Un hotel de pe bulevardul Revoluției din Timișoara a fost evacuat din cauza unei amenințări cu bomba. Operațiunea a început luni, la ora 17.11.

Hotelul găzduiește echipa de campanie a președintei USR, Elena Lasconi.

E alarmă cu bombă la hotelul în care sunt cazată în Timișoara de vineri și până mâine. Eu acum sunt în afara hotelului.(...) E plin de forțe de ordine, e cel puțin ciudat ce se întâmplă”, a anunțat Lasconi pe Facebook.

Hotelul a fost evacuat în totalitate, fiind vizați angajații și turiștii. Zona a fost izolată, iar echipe de la Poliție și SRI au verificat în interior.

Știre inițială: Serviciul de urgenţe 112 a fost alertat, luni seara, despre amplasarea unei bombe la Hotelul Continental din Timişoara, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Hotelul care se află în centrul orașului Timișoara găzduiește echipa de campanie a președintei USR, Elena Lasconi.

„E alarmă cu bombă la hotelul în care sunt cazată în Timișoara de vineri și până mâine. Eu acum sunt în afara hotelului.(...) E plin de forțe de ordine, e cel puțin ciudat ce se întâmplă”, a spus Lasconi pe Facebook

Acesta a fost evacuat în totalitate, fiind vizați angajații și turiștii.

Zona a fost izolată, iar echipe de la Poliție și SRI verifică în interior.

„Azi, in jurul orei 17:11, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că în incinta unei societăți comerciale de pe bulevardul Revoluției din Timișoara ar fi amplasată o bombă. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, precum și pirotehniștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș. Echipajele rutiere prezente la fața locului au asigurat perimetrul de siguranță în zonă, fiind evacuate persoanele prezente în incinta societății comerciale pentru desfășurarea operațiunilor specifice”, au transmis reprezentanții Poliției.

La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei, ale ISU Timiş şi ale SRI, care fac verificări pentru a stabili dacă alarma se confirmă sau nu. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri