Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Trei echipe se înfruntă într-un exploziv joc de amuletă, inspirat de boxul thailandez, diseară, în etapa a treia de pe Drumul Zeilor, la Asia Express

Trei echipe se înfruntă într-un exploziv joc de amuletă, inspirat de boxul thailandez, diseară, în etapa a treia de pe Drumul Zeilor, la Asia Express

de Redacția Jurnalul    |   

După ce la finalul etapei trecute a reality show-ului Asia Express, Zeii nu au mai avut îndurare, eliminând din competiție cuplul Betty Salam – Cătălin Vișănescu, acum aventura continuă și mai aprig.

În această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, începe etapa a treia pe Drumul Zeilor, iar tema cursei anunță confruntări intense: echipele vom intra în full contact cu un sport emblematic al Thailandei - muay thai.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și Vlad Condurache sunt echipele care au rămas în competiția Asia Express. Doar trei dintre ele se vor lupta diseară pentru a obține prima amuletă a etapei a treia, dar și Joker-ul ce poate aduce un avantaj esențial. În familia artelor marțiale, boxul thailandez este un sport pe cât de nemilos pe atât de reigios. De aceea, fiecare echipă va trebui să-și binecuvânteze accesoriile de luptători muay thai, iar pentru asta, în cursa pentru calificarea la amuletă, concurenții vor avea de îndeplinit o serie de misiuni cu însemnătate spirituală, așa cum este crearea unor temple în miniatură. Și la fel cum muay thai-ul împletește religia cu spiritul de luptător, pe traseu se va simți din plin presiunea cursei, iar lupta pentru găsirea unei mașini va naște noi conflicte între echipe.

Provocarea va fi cu atât mai solicitantă cu cât concurenții vor fi nevoiți să se înfrunte și pe apă, nu doar pe uscat. Echipele calificate la amuletă se vor lupta pe luciul apei, aducând tribut Zeilor cu mișcări de muay thai. Urmeaza, asadar, o confruntare spectaculoasă, întrucât unele dintre rivalitățile care au prins contur până acum pe traseu vor exploda la jocul de amuletă. Dacă se vor da lovituri sub centură și cine va câștiga amuleta și Joker-ul telespectatorii vor afla în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la ora 20:00.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri