Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat din Lugoj, mort după ce s-a electrocutat când a atins un cablu electric cu bena camionului

Bărbat din Lugoj, mort după ce s-a electrocutat când a atins un cablu electric cu bena camionului

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat din Lugoj, în vârstă de 35 de ani, a murit, vineri dimineața, după ce s-a electrocutat când a escărcat bena unui camion la o societate comercială și a atins un cablu electric.

Vineri, în jurul orei 09:27, polițiștii din Lugoj, județul Timiș, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-a electrocutat.

Este vorba de un bărbat de 35 de ani, care, după ce a descărcat bena unui camion la o societate comercială, se pare că a atins un cablu electric cu bena și astfel s-a electrocutat.

Echipajul medical prezent la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă. Ei continua cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: bărbat lugoj electrocutat cablu electric mort
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri