Jurnalul.ro Ştiri Locale Poveste cu final fericit în Capitală. Un bărbat care a vrut să se arunce de la etaj a fost salvat de polițiști

Poveste cu final fericit în Capitală. Un bărbat care a vrut să se arunce de la etaj a fost salvat de polițiști

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat a vrut să se arunce de la etajul 2 al unei clădiri din București dar a fost salvat de polițiști. Aceștia l-au prins de mână și i-au atenuat căderea. La parter, bărbatul care a căzut în gol a fost prins de polițiști și pompieri.

Potrivit Poliției Capitalei „la data de 5 octombrie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 26 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, în jurul orei 11.00, cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 65 de ani, amenință că se va precipita de la etajul 2, din incinta locuinței, situată la o adresă din Sectorul 4”.

Echipajele de poliție care au ajuns la fața locului au încercat să discute cu bărbatul. Polițiștii au intrat în apartamentul acestuia, dar și pe balconul apartamentului de la etajul inferior. Astfel, ei au reușit să-l prindă de mână pe bărbat.

„Polițiștii au pătruns în incinta apartamentului în cauză, a cărui ușă era descuiată și întredeschisă. În momentul în care au intrat polițiștii, bărbatul se afla în afara balconului, moment în care poliţiştii l-au prins braț. Aceștia au atenuat căderea persoanei în cauză, iar polițiștii care se aflau în balconul apartamentului inferior, cu acordul proprietarilor, au reușit prinderea în siguranță a bărbatului. Manifestând un comportament agitat și necooperant, acesta a căzut în exterior, fiind prins la sol de ceilalți polițiști și pompieri, aflați la fața locului”, au relatat polițiștii.

Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către Secția 26 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a precizat Poliția Capitalei.

Subiecte în articol: capitala bărbat cadere arunca etaj
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri