Jurnalul.ro Ştiri Locale Biciclist de 71 ani, decedat în urma unui accident

Biciclist de 71 ani, decedat în urma unui accident

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat de 71 de ani aflat pe bicicletă a decedat, sâmbătă după-amiaza, în urma unui accident produs pe Drumul Judeţean 172, în localitatea Nimigea de Jos, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii au stabilit că, în momentul în care biciclistul a pătruns pe drumul judeţean, a fost acroşat de o autoutilitară condusă de un şofer de 36 de ani, din Bistriţa.

"Astăzi (sâmbătă - n.r.), poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Năsăud au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Judeţean 172, în localitatea Nimigea de Jos. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 71 de ani, din Nimigea de Jos, care se deplasa pe bicicletă, a fost acroşat de o autoutilitară condusă de un bărbat de 36 de ani, din Bistriţa, în momentul în care biciclistul a pătruns pe drumul judeţean. În urma impactului, biciclistul a fost rănit, iar, în ciuda eforturilor echipajului medical sosit la faţa locului, acesta a decedat", a transmis IPJ.

Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor producerii accidentului.

AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri