Jurnalul.ro Timp liber Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, cadouri inedite din partea concurenților ”Chefi la cuțite”

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, cadouri inedite din partea concurenților ”Chefi la cuțite”

Sute de concurenți s-au înscris în cel de-al șaselea sezon al show-ului culinar de pe Antena 1, ”Chefi la cuțite”, cu dorința de a-i convinge pe cei trei jurați că au sarea și piperul necesare pentru a trece în etapa următoare. Cu toate acestea, se pare că o candidată a reușit să îi impresioneze pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în primul rând prin talentul său artistic.

Tânăra din Suceava și-a pus la bătaie creativitatea și le-a oferit chefilor, dar și Ginei Pistol, cadouri personalizate. Pentru că este pictor, a reușit să creeze niște caricaturi savuroase, ce scot în evidență trăsăturile și specificul fiecăruia dintre ei. Dacă Gina este portretizată ca o divă sexy, ”cei trei mușchetari” ai gastronomiei sunt, pe rând, Frank Sinatra, Superman și Chuck Norris. Spre deliciul chefilor, fiecare schiță a fost însoțită și de un mesaj amuzant, ce a stârnit zâmbete la masa jurizării.

Care au fost reacțiile chefilor, dar și cum au jurizat aceștia preparatul concurentei, telespectatorii Antena 1 vor vedea în curând la Antena 1, în sezonul 6 ”Chefi la cuțite”.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri