Jurnalul.ro Cultură Film Brigitte Macron va apărea în sezonul 4 al serialului „Emily in Paris”

Brigitte Macron va apărea în sezonul 4 al serialului „Emily in Paris”

de Redacția Jurnalul    |   

Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, își va interpreta propriul rol în serialul de succes de pe Netflix, „Emily in Paris”. A doua parte a sezonului patru se lansează pe platforma de streaming în această săptămână, potrivit The Indepenendent.

Vestea privind apariția lui Brigitte Macron a fost anunțată pentru prima dată de revista Elle marți. Publicația a arătat că prima doamnă a Franței va purta propriile haine pentru apariția sa „fără să i se dea instrucțiuni speciale”.

Vedeta Lily Collins, care o interpretează pe Emily, a declarat că ideea cameo-ului a fost încă din 2022.

„Ideea acestei apariții ne-a venit când Darren Star și cu mine am întâlnit-o la Palatul Elysée în decembrie 2022”, a spus ea, referindu-se la creatoarea serialului.

„Ea este un mare fan al serialului și a luat cu mult umor menționarea ei în sezonul 1. Această scenă din sezonul 4 îi face cu ochiul, iar a filma cu ea a fost atât o onoare, cât și o adevărată bucurie”.

Vedeta a spus că prima doamnă are „un mare talent”.

Deși este prima dată când Brigitte Macron apare în emisiune, ea a jucat un rol important în primul sezon.

În timp ce lucra la o campanie în episodul Masculin Féminin, Emily este dezamăgită să afle că francezii folosesc un adjectiv masculin pentru vagin, un gând pe care îl împărtășește apoi pe social media. Postarea ei este văzută și împărtășită de fosta primă doamnă a Franței Carla Bruni și este apoi văzută de Brigitte Macron, care o împărtășește cu urmăritorii săi.

Scena o arată pe Macron doar din spate, însă atenția pe care Emily o primește din partea sa duce în cele din urmă la câștigarea respectului colegilor săi.

Sezonul patru din Emily in Paris continuă să urmărească viața amoroasă a directoarei de marketing Emily Cooper, în timp ce sincronizarea funcționează în cele din urmă pentru ea și bucătarul francez Gabriel, interpretat de Lucas Bravo, și slujba ei la o agenție de marketing de lux cu șefa Sylvie, interpretată de Philippine Leroy-Beaulieu, și colegii Julien și Luc, interpretați de Samuel Arnold și, respectiv, Bruno Gouery.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri