Jurnalul.ro Cultură Muzica Britney Spears a primit o sumă URIAȘĂ pentru publicarea unei cărți de memorii

Britney Spears a primit o sumă URIAȘĂ pentru publicarea unei cărți de memorii

Vedeta pop Britney Spears va primi 15 milioane de dolari pentru publicarea unei cărți de memorii. Ea va dezvălui publicului amănunte din viața sa, problemele cu familia, tutela prelungită timp de 13 ani a tatălui său și aspecte din cariera muzicală, scrie EFE.

Editura Simon & Schuster a câștigat în fața altor companii dreptul de a publica memoriile vedetei americane. Este unul dintre cele mai valoroase acorduri semnate vreodată. 

Alte personalități care au primit sume exorbitante pentru cărțile lor de non-ficțiune sunt Barack şi Michelle Obama, care în 2017 au primit fiecare aproape 60 de milioane de dolari. Fostul președinte Bill Clinton a obținut 15 milioane de dolari în 2001 pentru biografia sa "My Life".

Acum, fanii cântăreței așteaptă cu nerăbdare amănunte mai ales despre relația conflictuală dintre Britney Spears care s-a aflat timp de 13 ani sub tutela tatălui său, acesta contolându-i strict toate aspectele vieții. De curând, vedeta a câștigat în insta nță dreptul de a-și gestiona singură propria viață. 

Și sora solistei, Jamie Lynn a publicat o carte auto-biografică "Things I Should Have Said", care a supărat-o extrem de tare pe Britney Spears.

 

Subiecte în articol: britney spears
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri