Jurnalul.ro Ştiri Observator Burduja: Bucureștiul e pe cale să nu aibă buget pentru 2024, din cauza iresponsabilității lui N. Dan

Burduja: Bucureștiul e pe cale să nu aibă buget pentru 2024, din cauza iresponsabilității lui N. Dan

de Redacția Jurnalul    |   

„Bucureștiul este blocat. Și este pe cale să nu aibă buget pentru 2024, din cauza iresponsabilității lui Nicușor Dan”, afirmă liderul PNL București, Sebastian Burduja. El afirmă că din proiect lipsesc banii necesari pentru funcționarea termoficării și transportului public.

„Nicușor Dan blochează Bucureștiul. Faptul că nu vom avea un buget aprobat este integral răspunderea primarului iresponsabil care nu a bugetat costurile necesare pentru funcționarea transportului public și a termoficării! Consilierii Generali PNL vor prezenta în ședința de consiliu general de azi un amendament adus bugetului Municipiului București. Partidul Național Liberal a urmărit astfel să asigure funcționarea Primăriei Generale în perioada următoare, prin alocarea corectă a banilor către servicii publice esențiale”, transmite PNL București.

Potrivit sursei citate, toate ajustările propuse bugetului s-au raportat la analiza execuției bugetare pe ultimii 3 ani, la cheltuielile operaționale care au rămas aproximativ constante, dar și la investițiile care au stagnat.

„Bucureștiul este blocat. Și este pe cale să nu aibă buget pentru 2024, din cauza iresponsabilității lui Nicușor Dan. Lipsește un

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: burduja buget
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri