Jurnalul.ro Ştiri Externe Campionul olimpic Thomas Ceccon, surprins dormind într-un parc din Paris după ce s-a plâns de condițiile proaste din satul olimpic

Campionul olimpic Thomas Ceccon, surprins dormind într-un parc din Paris după ce s-a plâns de condițiile proaste din satul olimpic

de Redacția Jurnalul    |   

Înotătorul Thomas Ceccon, medaliat cu aur, a fost văzut dormind într-un parc din Paris, după ce s-a plâns de condițiile din satul olimpic.

Deținătorul recordului mondial la cursa lungă de 100 de metri spate și la ștafeta de 4×100 de metri liber pe cursa scurtă a vorbit deschis despre condițiile „proaste", după ce miercuri nu a reușit să se califice pentru finala masculină de 200 m spate.

„Nu există aer condiționat în sat, este cald, mâncarea este proastă", s-a plâns Ceccon. „Mulți sportivi se mută din acest motiv. Nu este e o scuză, este realitatea a ceea ce poate nu știe toată lumea. Sunt dezamăgit că nu am ajuns în finală, dar eram prea obosit. (...) Aici mă lupt cu căldura și zgomotul".

Iar Ceccon pare să fi luat problema în propriile mâini, după ce canotorul saudit Husein Alireza a distribuit un clip cu italianul care trage un pui de somn într-un parc, cu mesajul „Odihnește-te astăzi, cucerește mâine", relatează Mirror.

Ceccon este unul dintre mai mulți sportivi care și-au exprimat nemulțumirile cu privire la satul olimpic. Și înotătoarea australiană Ariane Titmus a criticat condițiile după ce a câștigat proba feminină de 400 m liber.

„Probabil că nu a fost timpul de care am crezut că sunt capabilă, dar traiul în satul olimpic face dificilă performanța", a declarat Titmus.

Între timp, și jucătoarea română de tenis de masă Bernadette Szocs a declarat pentru Guardian: „Nu există aer condiționat, doar acest ventilator și nu este suficient.
Cumva am fost norocoși că nu a fost atât de cald afară, așa că nu am avut nevoie, dar acum este cald și se simte că este prea cald în cameră. (...) Dormim cu ușa deschisă în timpul nopții. Camerele sunt mici și noi suntem două persoane".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Thomas Ceccon parc paris campion olimpic
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri