Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu au câștigat imunitatea mică a etapei la Asia Express. Cursa pentru ultima șansă urmează miercuri, de la 20:30, la Antena 1

Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu au câștigat imunitatea mică a etapei la Asia Express. Cursa pentru ultima șansă urmează miercuri, de la 20:30, la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |   

Victorie în cursa de aseară, pe Drumul Zeilor, pentru Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu: surorile și-au adjudecat imunitatea mică a etapei a șaptea Asia Express, obținând astfel și două bilete pentru a treia țară de pe traseu, Indonezia. Echipele se reunesc la careul decisiv pentru ultima șansă în ediția reality show-ului care va fi difuzată miercurea aceasta, de la 20:30.

Emoțiile și stresul luptei de pe Drumul Zeilor într-una dintre cele mai toride zile din Malaezia s-au simțit parcă mai mult ca oricând în ediția de ieri a competiției. După proba care i-a provocat pe concurenți să-și adune cele mai prețioase lacrimi pentru a putea porni în cursă și după o întrecere plină de adrenalină până la punctul de sosire, la jocul de amuletă s-au calificat Anca Țurcașiu și Andreea Samson, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, dar și Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu. A doua amuletă a etapei a fost câștigată de Anca și Andreea – bucuria fiind urmată de momente critice pentru Anca Țurcașiu, care a avut nevoie de intervenția medicului.  Efortul fizic și consumul emoțional și-au spus cuvântul, dar după ce a primit ajutor specializat, Anca a fost mai hotărâtă ca niciodată să continue cursa spre imunitate.

          A doua parte a întrecerii nu a fost mai puțin solicitantă – de la misiunea care le-a arătat cât de grea este munca pe o plantație de ananas la proba la care au avut de mâncat viermi, una dintre cele ”delicatesele” pe care concurenții și-ar fi dorit să nu le deguste niciodată, echipele au înfruntat obstacol după obstacol sub presiunea timpului. Prima pereche sosită la Irina Fodor a fost cea alcătuită din Carmen Negoiță și sora ei, Andreea Perețeanu. Câștigătoarele imunității mici sunt astfel propulsate direct în etapa a opta, care se va desfășura în Indonezia. Ele se alătură astfel echipei care deține imunitatea mare în acest moment, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă. Clasamentul final al întrecerii de ieri, votul de la careu și cursa pentru ultima șansă vor putea fi urmărite de telespectatori în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY miercuri, de la ora 20:30.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri