Jurnalul.ro Timp liber CARO ICELAND, patinoar în aer liber în nordul Capitalei

CARO ICELAND, patinoar în aer liber în nordul Capitalei

Cel mai mare patinoar în aer liber din nordul Bucureștiului, CARO ICELAND, își redeschide porțile pentru cea de-a patra ediție, începand cu data de 30 noiembrie 2023.

Amplasat în București, str. Barbu Văcărescu, nr. 164A, sector 2, în incinta Hotelului Caro, patinoarul, cu o suprafață de 1000 de metri pătrați, este destinația perfectă atât pentru iubitorii  patinajului, cât si pentru iubitorii hocheiului. Caro IceLand va funcționa în perioada 30 noiembrie 2023 – 4 februarie 2024, zilnic, între orele 11:45 și 22:00.

Evenimentul de deschidere de pe 30 noiembrie 2023, va începe la ora 11:45 în prezența Mascotelor Zurli care vor patina alături de cei prezenți, aducând veselie, cântece și voie bună.

Atmosfera feerică va fi completata de un brad impunător. Lângă el, cutia lui Moș Crăciun așteaptă scrisorile celor mici. Copiii îi vor putea trimite direct scrisorile lui Moș Crăciun.

Caro IceLand organizează cursuri de inițiere în patinaj pentru copii în zilele de sâmbătă și duminică între 09:30-11:30, precum și seri de hochei în zilele de marți și joi între orele 20:30-22:00.

Vinerea și sâmbăta, atmosfera va fi asigurată de DJ profesioniști care vor aduce un plus de energie.

Caro IceLand va oferi o serie de evenimente speciale, inclusiv două turnee de hochei pentru copii: Caro Christmas Trophy în decembrie și Caro Kids Winter Classic în ianuarie.

Un punct de atracție adițional este Cortul VIP, situat în proximitatea patinoarului, perfect pentru cei mai zgribuliți și pentru organizarea de petreceri corporate sau perteceri private. Aici, o combinație de delicii culinare va completa oferta gastronomică a food – truck-urilor prezente pe parcursul evenimentului.

Programul zilnic este structurat în sesiuni de 90 minute, cu pauză de 15 minute între sesiuni pentru refacerea gheții. Biletul de acces costă 30 de lei/ sesiune, iar închirierea patinelor costă 20 de lei. 

Pentru a ajunge la Caro IceLand, vă stau la dispoziție multiple opțiuni de acces. Hotelul Caro oferă o parcare generoasă, iar conexiunile prin mijloacele de transport în comun, precum metroul și tramvaiul 5 sau autobuzele 330, 343 și 461, facilitează accesul comod la destinație

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri