Jurnalul.ro Ştiri Justitie Cătălin Predoiu: Încep să cadă clanuri de interlopi

Cătălin Predoiu: Încep să cadă clanuri de interlopi

Frontul instituţional creat în ultimele luni împotriva crimei organizate începe să dea rezultate, iar clanuri de interlopi „încep să cadă”, spune ministrul Justiției, Cătălin Predoiu.

 

Referindu-se la un program de pregătire a procurorilor, polițiștilor și altor categorii de experți în materia combaterii spălării banilor, crimei organizate, traficului de persoane, criminalității informatice, dar și a recuperării bunurilor provenite din infracțiuni și a asistenței victimelor traficului de persoane, Predoiu a mulțumit tuturor participanților și instituțiilor care au cooperat și partenerilor americani.

Ministrul își exprimă încrederea că programul a contribuit efectiv la mai buna pregătire a procurorilor, polițiștilor și experților, cu rezultate benefice în perspectivă pentru cetățeni.

„Am creat pe parcursul lunilor precedente un front instituțional împotriva crimei organizate. Începe să dea rezultate. Încep să cadă clanuri de interlopi. Se va continua până la capăt. În materie de justiție, trebuie să ai răbdare, până când proceduri și operațiuni sunt duse până la capăt. E valabil în orice materie, în orice dosar, răbdare, până când procedurile ajung la final”, a declarat Cătălin Predoiu.

El a participat la deschiderea webinar-ului „Aplicații pe surse deschise: convergența investigării infracțiunilor cu privire la proprietatea intelectuală, crima organizată, trafic de persoane și sisteme informatice”.

 Mediafax

Subiecte în articol: catalin predoiu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri