Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ce acte trebuie să ai asupra ta pentru a accesa serviciile de închirieri mașini în Otopeni?

Ce acte trebuie să ai asupra ta pentru a accesa serviciile de închirieri mașini în Otopeni?

Ai ajuns în București pentru o perioadă scurtă și probabil te întrebi care e cea mai ușoară variantă de a te deplasa. Dacă pui accent pe confortul personal și îți place să fii eficient, închirierea unei mașini este soluția potrivită pentru tine.

Alegerea perfectă pentru cei care sunt în vacanță sau care călătoresc pentru o întâlnire de afaceri, serviciul de închirieri mașini din Otopeni îți pune la dispoziție o gamă largă de vehicule în funcție de bugetul și nevoile tale.

Nu-ți bate capul cu transportul în comun sau cu taxiurile. Rezervă mașina dorită și aceasta te va aștepta fie la aeroport, fie la o adresă aleasă de tine.

Cum funcționează?

Începe prin a accesa site-ul unei companii serioase pentru a vedea dintre ce fel de mașini poți alege. De la clasa economy la clasa luxury sau SUV și 4x4, cu siguranță vei găsi ceea ce îți dorești.

Compania de inchirieri masini Otopeni îți stă la dispoziție 24/7 și poți lua legătura apelând numărul de contact sau completând formularul de pe site. După confirmarea telefonică, autovehiculul îți va fi livrat în maximum 3 ore oriunde în București. Tu alegi adresa de livrare, cât și locul de predare, astfel încât nu e nevoie să te deplasezi la sediul companiei.

După ce citești termenii și condițiile, semnezi contractul și poți conduce liniștit. Întrucât siguranța ta este pe primul loc, oricare mașină de închiriat nu are o vechime mai mare de 5 ani, iar inspecția tehnică este la zi.

Ce acte trebuie să ai asupra ta?

Ca să folosești serviciile de închirieri mașini în Otopeni, trebuie să prezinți buletinul sau pașaportul și permisul de conducere valabil. Este nevoie să ai vârsta minimă de 21 ani și să deții permisul de conducere de cel puțin un an.

Toate autovehiculele dețin asigurare RCA și full CASCO, iar taxele sunt incluse în preț. Trebuie doar să iei în considerare condițiile de utilizare.

Plata se poate face prin Visa și Mastercard sau numerar și nu există costuri ascunse. Transparența este calitatea principală a unei companii serioase care îți și asigură asistență și suport pe toată perioada închirierii.

Care sunt condițiile de utilizare cu care trebuie să fii de acord înainte să primești mașina?

În primul rând, poți închiria autovehiculul pentru minimum 24 de ore. La livrare, acesta va veni cu rezervorul plin, iar la predare trebuie să te asiguri că rezervorul este tot plin. De asemenea, îți iei angajamentul că orice amendă primită în trafic pe perioada închirierii va fi plătită de către tine.

Ai grijă de documentele mașinii, cheia și contractul de închiriere. Pierderea lor va aduce penalizări. Garanția care trebuie plătită către compania de închirieri mașini din Otopeni variază în funcție de modelul mașinii și va fi returnată în întregime la predarea mașinii.

Ce faci în cazul unui accident?

În cazul unui accident, anunță imediat compania de închirieri mașini Otopeni. Specialiștii îți vor schimba mașina avariată în maximum 24 de ore, astfel că tu nu trebuie să-ți faci griji pe toată perioada contractului. Indiferent de circumstanțele accidentului, firma va respecta contractul de închiriere, iar tu poți să-ți continui călătoria într-o mașină nouă. La predarea mașinii, va fi deschis un dosar de daune prin care se vor stabilii cauzele și modul în care s-a produs accidentul.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri