Circa 400 de miliarde de ceşti din această băutură populară sunt consumate în fiecare an în lume. Însă majoritatea oamenilor nu știe ce beneficii pentru sănătate are aceasta. La polul opus se află cei care au auzit despre pericolele consumului din această băutură – un mit pe care oamenii de știință l-au îngropat în cele din urmă, acum câțiva ani.
Într-un studiu realizat în anul 2008 de Şcoala de Sănătate Publică Harvard, s-a constatat că bărbații și femeile care beau constant și într-o cantitate medie această băutură nu îşi cresc riscul de boală sau deces prematur. Compușii activi din această băutură nu numai că neutralizează radicalii liberi, dar şi lucrează pentru a elimina pagubele provocate de aceştia.
De fapt, studiile au arătat că această băutură poate reduce riscul de cancer de colon, cancer de sân și cancer la ficat.
De asemenea, scade considerabil riscul de dezvoltare a................
Află numele băuturii, efectele consumului zilnic și sfaturi de consum corect, AICI