Jurnalul.ro Timp liber Relatii Ce spun pozițiile de dormit despre personalitatea ta

Ce spun pozițiile de dormit despre personalitatea ta

de Anastasia Paul    |   

​Poziția de dormit spune multe despre o persoană. Te-ai gândit vreodată că modul în care dormi ar putea dezvălui aspecte ale personalității tale? În timp ce somnul este o parte fundamentală a vieții, poziția în care te odihnești ar putea fi mai grăitoare decât crezi.

Iată ce ar putea spune poziția ta de dormit despre trăsăturile tale de personalitate ascunse.

1. Poziția fetală​

Poziția fetală poate fi descrisă ca fiind încovoiată pe o parte, cu genunchii trasi spre piept. Cei care dorm în poziția fetală sunt adesea percepuți ca duri la exterior, dar sensibili la inimă. Această poziție indică o dorință de confort și protecție, reflectând o personalitate care poate fi timidă sau introvertită inițial, dar se încălzește odată ce se simt în siguranță. Persoanele care dorm în poziții fetale ar putea fi, de asemenea, conștiincioși și meticuloși, prețuind securitatea și rutina în viața lor de zi cu zi.

2. Poziția butucului

Când ești întins pe o parte, cu ambele brațe în jos, se spune că ești în poziția butuc. Oamenii care dorm ca un buștean tind să fie sociabili și populari. În general, sunt încrezători și deschiși, uneori până la punctul de a fi creduli. Acești indivizi sunt de obicei foarte relaxați, se bucură de întâlnirile sociale și preferă un mediu structurat în care pot interacționa cu ceilalți.

3. Poziția aspirator​

Dormitul pe o parte cu brațele întinse în fața ta te face să arăți ca o persoană dornică. Acești oameni sunt adesea deschisi la minte, dar ușor cinici. Tind să fie lenți în luarea deciziilor, dar hotărâți odată ce au luat o hotărâre. Această poziție sugerează o personalitate complexă, cu un echilibru de scepticism și dorință de experiențe și aventuri noi.

4. Poziția soldat​

Persoanele care dorm întinse pe spate, cu brațele în jos, sunt tăcute, rezervate și disciplinate. Au standarde înalte pentru ele însele și pentru ceilalți, manifestând adesea un puternic simț al datoriei și al loialității. Acești indivizi prețuiesc structura și ordinea, și abordează viața cu un comportament metodic și serios.

5. Poziția cădere liberă​

În poziția de cădere liberă presupune dormitul pe burtă cu mâinile în jurul pernei și capul întors într-o parte. Persoanele care dorm în cădere liberă sunt de obicei extravagante și neclintite, manifestând adesea o preferință pentru a fi în centrul atenției. Pot avea un spirit îndrăzneț și aventuros, dar pot fi anxioși și sensibili la critici. Această poziție sugerează o persoană care trăiește viața la maxim, dar se poate lupta cu sentimentele interne de vulnerabilitate.

6. ​Poziția stelelor de mare​

Dormitul pe spate, cu brațele și picioarele întinse, este poziția stelelor de mare. Oamenii care dorm în poziția stea de mare sunt în general altruişti și buni ascultători. Ei apreciază foarte mult prietenia, și sunt întotdeauna dispuși să ofere ajutor celor care au nevoie. În ciuda naturii lor generoase, nu le place să fie în centrul atenției și preferă să-i susțină pe ceilalți din fundal.

7. ​Poziția stelelor

Poziția stelelor presupune dormitul pe spate, cu mâinile sub sau în jurul capului. Sunt de obicei optimiști și lipsiți de griji. Au tendința de a avea o perspectivă pozitivă asupra vieții și le place să contemple idei mari și vise. Această poziție indică o persoană încrezătoare, căreia îi place să gândească profund, bucurându-se adesea de discuții filozofice și activități creative, potrivit indiatimes.com.
 

Subiecte în articol: pozitie dormit somn abuz de pozitie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri