Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spune Poliția Capitalei, despre Elena Udrea: Până astăzi nu erau dispuse măsuri preventive sau interdicții

Ce spune Poliția Capitalei, despre Elena Udrea: Până astăzi nu erau dispuse măsuri preventive sau interdicții

Poliția Capitalei transmite că Elena Udrea nu a fost găsită la domiciliu și face precizarea foarte clară că „până la momentul pronunțării instanței, nu erau dispuse măsuri preventive sau interdicții” pe numele acesteia.

„Astăzi (joi - n.r.), în jurul orei 15.30, Poliția Capitalei a primit, de la instanță, documentele privind executarea pedepsei cu închisoarea, pentru 3 persoane, respectiv o femeie și doi bărbați. Astfel, având în vedere decizia instanței, conform procedurilor legale, polițiștii Serviciului Investigații Criminale din Poliția Capitalei și polițiști din cadrul I.P.J. Ilfov s-au deplasat la domiciliile celor 3 persoane vizate, precum și în locurile pretabile a se afla acestea. Față de cei doi bărbați a fost pusă în aplicare măsura, urmând a fi încarcerați. Femeia nu a fost găsită la domiciliu sau la adresele cunoscute, fapt pentru care a fost declanșată procedura pentru punerea în urmărire”, transmite Poliția Capitalei.

Polițiștii fac „precizarea foarte clară” că persoana care nu a fost depistată (Elena Udrea - n.r.) nu avea dispuse măsuri preventive sau interdicții.

„Imediat după primirea documentelor la nivelul Poliției Capitalei, în jurul orei 15.30, s-au efectuat verificări, în urma cărora a reieșit că aceasta a părăsit teritoriul României, în cursul acestei dimineți, anterior momentului pronunțării de către instanță a sentinței definitive. Reiterăm faptul că, până astăzi (joi - n.r.), la momentul pronunțării instanței, nu erau dispuse măsuri preventive sau interdicții. Se continuă activitățile specifice, pentru depistarea și încarcerarea persoanei”, potrivit comunicatului.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri