Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Cel mai tensionat vot de până acum pe Drumul Zeilor, diseară, la Asia Express: „Ne-au votat pentru că se tem de noi! Toți ar vrea să ne scoată din concurs”

Cel mai tensionat vot de până acum pe Drumul Zeilor, diseară, la Asia Express: „Ne-au votat pentru că se tem de noi! Toți ar vrea să ne scoată din concurs”

de Redacția Jurnalul    |   

Ieri seară, la Asia Express, echipele s-au angrenat într-o întrecere de zile mari: Anca Țurcașiu și Andreea Samson sunt concurentele care au ajuns pe primul loc la Irina, în cursa pentru a doua imunitate a etapei – dar emoțiile se mențin la cote maxime, întrucât confirmarea oficială a perechii imune va fi făcută în această seară. Urmează cursa pentru ultima șansă: trei echipe se vor lupta pentru a rămâne în competiție. Ultimii sosiți sunt în pericol să-și facă bagajele și să părăsească Drumul Zeilor.

Ediția de ieri Asia Express a adus mai întâi victoria perechii Andrei Ursu – Vlad Condurache la jocul de amuletă, după o confruntare dificilă cu echipele Oana Paraschiv – Mihai Găinușă și Adi Nartea – Cosmin Vîjeu. Cursa a continuat apoi în forță. După o cascadă de misiuni în care talentul de negociator și trocul tradițional au fost ingredientele principale, concurenții au făcut valuri la intrarea în Bangkok pe fluviul Chao Phraya, principala arteră navigabilă din capitala Thailandei – urcând apoi la inălțimea amețitoare a locului de întâlnire cu Irina. Finalul spectaculos al cursei pentru a doua imunitate le-a adus lacrimi de fericire Ancăi Țurcașiu și Andreei Semson. Ajunse primele la Irina, concurentele vor aștepta, însă, careul din această seară, unde va fi anunțat clasamentul final.

          Ultimele două echipe vor intra în cursa pentru ultima șansă, iar cel mai tensionat vot de până acum pe Drumul Zeilor va decide cea de-a treia pereche nevoită să plece în această întrecere cu risc maxim. Careul va scoate la iveală noi antipatii, dar și alianțe puternice, care salvează destine pe Drumul Zeilor. Se aruncă replici grele și comentarii usturătoare. ”O simt perversă. Asta-mi transmite”, s-a comentat, la un moment dat, despre una dintre concurente. Competiția se întețește, iar careul se transformă într-o arenă unde se dau lovituri directe. ”Astăzi este pentru prima dată când ne simțim într-un real pericol. Îl mirosim, ne înconjoară. Și așteptăm să vedem ce ne spune Irina, pe ce loc am ajuns, ca să știm dacă ne-am dus noi sau ne trimit alții. Fiindcă noi suntem convinși că ajungem la cursa pentru ultima șansă”, a fost comentariul uneia dintre echipe. În vreme ce una dintre perechile nominalizate la mult temuta cursă a comentat: ”Ne-au votat pentru că se tem de noi, Toți ar vrea să ne scoată din concurs!”. Se anunță o luptă grea cu căldura, traficul infernal din Bangkok și neiertătorul timp. Cum se va desfășura cursa pentru ultima șansă și care va fi verdictul serii telespectatorii vor afla în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri