Jurnalul.ro Timp liber "Chefi la cuțite”, din nou lider de audiență: chefii și-au format echipele

"Chefi la cuțite”, din nou lider de audiență: chefii și-au format echipele

Ediia „Chefi la cuite” de mari seară a adus ultima etapă de testări i eliminări, iar cei trei chefi i-au format la finalul serii echipele cu care de săptămâna viitoare vor intra la confruntări.

Emisiunea a fost din nou lider de piaă, iar în minutul de maximă audienă de la 21.46 show-ul de la Antena 1 obinea pe publicul comercial un vârf de 13 puncte de rating i 31,2 % cota de piaă.

În intervalul orar 20.30-23.34 „Chefi la cuite” a fost lider de audienă cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 i 49 de ani o medie de 9,2 puncte de rating i 24 de procente din cota de piaă, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, avea 8,5 puncte de rating i 22 % cota de piaă.

Seara de mari a adus la „Chefi la cuite” ultimele decizii: după teste care la prima vedere au părut simple, juraii au decis cu cine vor să meargă mai departe. Sezonul acesta a adus i o schimbare în ceea ce privete culorile celor trei echipe: aa se face că chef Bontea a primit culoarea roie, chef Scărlătescu negru, iar chef Dumitrescu gri.

Oul i-a pus la grea încercare pe concurenii rămai în cursă care au primit provocarea de a găti în numai 20 de minute un preparat pe baza acestui ingredient. Iar tartarul, pe care chefii l-au vrut gata în doar 15 minute, a strâns i mai mult rândurile i a adus deciziile finale.

Echipa roie condusă de chef Bontea este formată din: Loredana Laslău (30 de ani, lucrător comercial, din Bacău), Gabriel Botezan (36 de ani, executive sous chef în SUA), Marian Coco (52 de ani, antrenor de box, din Bucureti), Cristian Podosu (28 de ani, liber profesionist, din Bucureti), Alexandru Bălan (26 de ani, sous chef în Anglia), Bogdan Neacu (22 de ani, bucătar, din Bucureti).

Echipa neagră condusă de chef Scărlătescu este formată din: Alexandru Filip (35 de ani, executive chef, din Costineti), Ionela Murean (31 de ani, cofetar, din Cluj), Mihai Rusu (23 de ani, bucătar, din Cluj), Marius Melniciuc (24 de ani, bucătar, din Oradea), Petru Scalechi (28 de ani, bucătarul personal al ambasadorilor, din Chiinău), Robert Niculae (30 de ani, bucătar, din Bucureti).

Echipa gri condusă de chef Dumitrescu este formată din: Cristian Voicu (30 de ani, prim bucătar în Germania), Valentina Rausche (36 de ani, bucătar, din Tulcea), George Mihali (26 de ani, sous chef în Paris), Cristina Ioniă (37 de ani, bucătar, Goleti de Vrancea), Marius Nistor (23 de ani, administrator i bucătar la restaurantul părinilor în Belgia), Lucian Bostan (25 de ani, bucătar în Germania).

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri