Jurnalul.ro Timp liber Chefi la cuțite. Un ambasador Jamie Oliver în România, în prima ediție din noul sezon

Chefi la cuțite. Un ambasador Jamie Oliver în România, în prima ediție din noul sezon

Personaje delicioase, dialoguri pline de umor, chefi mai în formă ca oricând, farfurii arătoase i o atmosferă de-a dreptul savuroasă, toate îi vor face loc în noul sezon „Chefi la cuite” care revine la Antena 1, pe 5 i 6 septembrie, de la ora 20.30. Cu i mai mult chef de luptă, dar i poftă să descopere noi talente în bucătărie, cei trei chefi au parte de momente cu totul i cu totul memorabile în etapa jurizării pe nevăzute.

 

Aa se face că încă din prima ediie juraii se vor afla faă în faă cu personaje care mai de care mai interesante. Gabriella Pascaru Bisi are 49 de ani, este food blogger i specialist comunicare i ambasador Jamie Oliver în România. Pasionată de mâncare i preparate internaionale, curajoasa doamnă care vine în faa jurailor le va povesti acestora că nu este străină de domeniul bucătăriei, mai ales că a deinut primul restaurant cu specific sud-american din România, Bolivar, acolo unde ani la rând bucuretenii erau răsfăai cu cele mai alese bucate. Implicată activ în tot ce înseamnă domeniul culinar, pretendenta la un loc în competiia de la Antena 1 se poate lăuda i cu titlul de ambasador Food Revolution by Jamie Oliver în România. Dacă toate aceste atuuri o vor ajuta să obină votul de încredere al chef-ilor, telespectatorii vor afla luni, 5 septembrie, de la 20.30.

Încă din prima ediie din acest sezon chefii îi reiau obiceiul de a cânta la filmare. Dacă în primul sezon chef Sorin Bontea s-a făcut remarcat nu doar prin talentele culinare, ci i prin cele vocale, situaia se schimbă în această toamnă. Chef Bontea continuă demonstraiile de voce, ba mai mult, acestea sunt din ce în ce mai dese i mai diverse. Numai că acum nu mai este singur, pentru că chef Florin Dumitrescu I se alătură cu succes.

i farfuriile de care au parte juraii la degustarea pe nevăzute sunt dintre cele mai variate. De la preparate exotice cu fructe de mare, orez sau pete, la farfurii mai puin reuite, care vor fi dur criticate de chefi, sezonul acesta abundă în detalii i observaii culinare. Dei pare un lucru uor să guti din tot felul de mâncăruri, care de care mai sofisticate, uneori farfuriile ajunse la jurizare îi pun la grea încercare de chefi. Cei trei au însă misiunea de a degusta toate preparatele pe care banda le aduce în faa lor. Se întâmplă însă de multe ori ca surprizele să nu fie tocmai plăcute, iar noul sezon nu îi va scuti de reacii pe măsură provocate de preparate care sunt greu de încercat.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri