Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, despre comparația cu Winston Churchill: „Un pic cam mult! E un politician de excepție”

Ciolacu, despre comparația cu Winston Churchill: „Un pic cam mult! E un politician de excepție”

de Redacția Jurnalul    |   

 „Un pic cam mult! E un politician de excepție”, a fost replica premierului Marcel Ciolacu, întrebat despre comparația cu Winston Churchill.

Întrebat, sâmbătă, la Cornu, județul Prahova, despre comparația cu Winston Churchill, Ciolacu a spus că nu a auzit despre ea, dar i se pare „un pic cam mult”.

„E mult! E un politician de excepție, cu toții citim din el. De exemplu, mai are o vorbă celebră: dacă te oprești după fiecare câine care te latră și arunci cu pietre, nu mai ajungi nicăieri, nu ajungi niciodată la destinație”, a răspuns liderul social-democrat.

Victoria Stoiciu, consiliera lui Marcel Ciolacu, a abordat zilele trecute subiectul performanțelor academice ale politicienilor într-o postare pe Facebook. Stoiciu susținea că nu este corect să judecăm capacitățile politice ale unei persoane doar pe baza rezultatelor școlare și argumenta că de-a lungul istoriei au existat numeroși lideri politici remarcabili care nu au strălucit neapărat în mediul academic. Social-democrata a dat exemplul lui Winston Churchill.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri