Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, discuții cu Steinmeier despre aderarea României la Spațiul Schengen

Ciolacu, discuții cu Steinmeier despre aderarea României la Spațiul Schengen

de Redacția Jurnalul    |   

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a avut miercuri o întrevedere cu președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier: „Întâlnirea a fost un bun prilej pentru a reconfirma sprijinul total al partenerilor noștri pentru aderarea țării noastre la Schengen”.

„Întâlnirea de azi (mietrcuri - n.r.) cu președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, a fost un bun prilej pentru a reconfirma sprijinul total al partenerilor noștri pentru aderarea țării noastre la Schengen”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El apreciază că faptul că Steimeier a fost însoțit de o importantă delegație de oameni de afaceri demonstrează interesul companiilor germane pentru a-și crește prezența în România, dar și pentru a aduce investiții noi.

„Germania este cel mai important partener comercial al României și al doilea investitor în economia românească, iar din această perspectivă avem o șansă extraordinară pentru a aduce și mai mulți bani în economia românească și a face mai multe locuri de muncă. De asemenea, am reconfirmat deschiderea totală a României pentru a se implica activ alături de companiile germane în procesul de reconstrucție a Ucrainei”, încheie Ciolacu.

Președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, efectuează o vizită de stat la București, Sibiu și Timișoara, în perioada 24-26 mai.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri