Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă, noi critici la adresa PSD: Dolj, Olt și Gorj au fost condamnate la subdezvoltare

Ciucă, noi critici la adresa PSD: Dolj, Olt și Gorj au fost condamnate la subdezvoltare

de Redacția Jurnalul    |   

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a lansat noi critici la adresa social-democraților: „Din păcate, astăzi, vedem că Dolj, Olt și Gorj au fost condamnate la subdezvoltare de indivizi și partide care au pus pe primul loc interesele lor politice, și nu nevoile comunităților”.

Doljul va rămâne pentru mine <acasă>, județul meu de suflet, locul unde mi-am petrecut copilăria și tinerețea. Din păcate, astăzi, vedem că Dolj, Olt și Gorj au fost condamnate la subdezvoltare de indivizi și partide care au pus pe primul loc interesele lor politice, și nu nevoile comunităților. Obiectivul meu este clar: cât timp voi rămâne în politică, voi face tot ce-mi stă în putință pentru a aduce dezvoltare și prosperitate în toate regiunile țării”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

El apreciază că „PNL a demonstrat că se pot face lucruri mărețe în doar cinci ani de guvernare”.

„Investițiile în infrastructură, creșterea economică și absorbția fondurilor europene sunt dovezi clare. Dar și creșterile de pensii și venituri. Guvernul trebuie să continue să fie un partener al mediului de afaceri, pentru că investițiile înseamnă prosperitate, locuri de muncă și, implicit, un nivel de trai mai bun. Și acesta trebuie să fie singurul nostru țel: binele românilor și dezvoltarea României”, încheie Ciucă.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: ciuca critici psd dolj olt gorj
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri