Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciucă, întâlnire cu Papperger, CEO Rheinmetall, investitorul care a cumpărat Automecanica Mediaș

Ciucă, întâlnire cu Papperger, CEO Rheinmetall, investitorul care a cumpărat Automecanica Mediaș

de Redacția Jurnalul    |   

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit, vineri, cu Armin Papperger, CEO al Rheinmetall - investitorul care a cumpărat fabrica Automecanica Mediaș. „Am convingerea că intrarea Rheinmetall pe piața românească va atrage și alți investitori germani de calibru”, spune Ciucă.

„Automecanica Mediaș are capacitatea să devină o companie fanion a industriei românești de apărare. Armin Papperger, CEO al Rheinmetall - investitorul care a cumpărat fabrica - mi-a prezentat planurile de dezvoltare pe care le-a pregătit pentru România, în întâlnirea pe care am avut-o în această dimineață la Senat”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

El afirmă că „în acest context geopolitic complicat și plin de provocări, stimularea producției de echipamente destinate domeniului militar este o prioritate pentru toate statele membre NATO”.

„Am convingerea că intrarea Rheinmetall pe piața românească va atrage și alți investitori germani de calibru”, încheie Ciucă.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: ciuca papperger trheinmetall
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri