Jurnalul.ro Ştiri Locale UPDATE - Cluj - Un parașutist a murit în timpul unui salt

UPDATE - Cluj - Un parașutist a murit în timpul unui salt

UPDATE: Un paraşutist sportiv a murit, sâmbătă, după ce a sărit din avion în timpul unui exerciţiu şi nu i s-a deschis paraşuta.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că acesta ar fi sărit dintr-un avion de la peste 3.000 de metri altitudine.

"Am fost sesizaţi că un paraşutist ar fi căzut, undeva pe raza localităţii Luncani, şi a murit la impact. Tânărul are 27 de ani şi e din Cluj-Napoca. E un paraşutist amator. În urma cercetărilor, vom stabili cum s-a produs accidentul", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Graur.

La rândul său, şeful Ambulanţei Cluj, Horia Simu, a declarat, pentru AGERPRES, că moartea paraşutistului a survenit instantaneu la impactul cu solul, după ce, se pare, acestuia nu i s-a deschis paraşuta.

Știrea inițială: Un paraşutist a murit în urma unui incident care a avut loc în timpul saltului, în Luncani, judeţul Cluj, relatează Antena 3.

În momentul în carebărbatul a sărit din avion, s-a lovit cu capul de aripa din spate a aeronavei. Nu se ştie câtă experienţă avea la saltul cu paraşuta. Tînărul, în vârstă de 27 de an,i a leşinat și nu a mai reușit să deschidă parașuta.

Poliţia a demarat o anchetă după ce a ajuns la faţa locului.

 

Subiecte în articol: parasutist mort
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri