Solicitarea de prelungire pentru Neptun TV Bucureşti, depusă de S.C. Soti Cable Neptun SRL, a fost susţinută doar de patru membri ai CNA, iar solicitarea de prelungire pentru Digi Info, depusă de RCS&RDS SA, a fost susţinută de cinci membri.
Radu Herjeu, membru al CNA, şi-a motivat poziţia precizând că în situaţii similare a votat în acelaşi fel.
"Nu mi se pare normal ca în 18 luni să nu poţi să intri în emisie, din indiferent ce motive. (...) Dacă cerem de la posturile mici să intre în emisie în 12 luni, putem avea aşteptările astea şi de la posturile mari. Plus că pot depune oricând un nou dosar pentru licenţiere", a adăugat el.
Pe 18 septembrie 2014, CNA a acordat licenţă audiovizuală prin satelit televiziunii Digi Info, solicitată de RCS&RDS.
Digi Info îşi propunea să fie o televiziune tematică, cu profil infotext, cu zonă de difuzare în România şi în state din Europa Centrală şi de Sud-Est care să difuzeze informaţii despre serviciile şi programele RCS&RDS, dar şi despre modificările de tarife.
Pe 30 octombrie 2014, CNA a aprobat solicitarea Soti Cable Neptun SRL din Constanţa de acordare a unei licenţe audiovizuale pentru Neptun TV Bucureşti şi autorizarea unui studio secundar în Capitală al Neptun TV Constanţa.
Potrivit dosarului depus la CNA, Neptun TV Bucureşti urma să aibă un format de principiu generalist, difuzând un program de 24 de ore, din care 15 ore program propriu şi opt ore retransmisie de programe de la Neptun TV Constanţa. AGERPRES